A tetoválók miért hallgatják el a tetoválás egészségügyi veszélyeit?
Nem hittérítőset akarok játszani, aki elmúlt 18 azt csinál a testével, amit akar, engem az emberek megvezetése zavar.
A tetoválók mélyen hallgatnak arról, hogy komoly dózisokban kerülnek fém vegyületek a bőrbe, ahonnét az ügyfél vérkeringésébe élte végéig folyamatosan oldódik.
Például a legnépszerűbb fekete festékből 1 gramm annyi vasat tartalmaz, ami a napi bevitel 60 ezerszerese.
Nem fogtál meg vele, értek a kémiához és a labortechnikához.
A fémeken kívül aggasztónak tartom a policiklikus aromás szénhidrogéneket, primer aromás aminokat is, de mivel a fém a fő összetevő, így ezt emeltem ki a kérdésben.
A hosszú távú egészségügyi kockázatokat _senki_sem_elemezte_
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha pár év múlva olyan táblákat kellene kitenni a tetováló szalonokba, mint amikkel most a dohányzás veszélyeire figyelmeztetnek.
"...a 21. században amikor minden mérgezve van, pont a tetoválás miatt aggódsz? Ha neked úgysem tetszik, akkor mit foglalkozol vele, hogy másoknak a tetkó miatt pár mg-mal több idegen anyag van a szervezetében, mint a tiedben?"
Ezt az előző kérdés alatti vergődésedhez is leírtam.
"Nem fogtál meg vele"
. Nem is volt célom. Nem értem a reakciódat.
Azért, mert különben éhen halnának.
Meg az is lehet, hogy tök hlyék és fngjuk sincs arról, hogy embereket mérgeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!