Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudnátok nekem olyan tetováló...

Tudnátok nekem olyan tetováló szalonokat mondani Budapesten, ahol maximális a higiénia, precizitás, betartják az egészségügyi szabályokat, nívós munkáik vannak, valóban művészek dolgoznak benne?

Figyelt kérdés

Maximális higiénia alatt értsd, hogy eldobható tűvel dolgoznak, rendszeres a fertőtlenítés, nincs körülöttünk más holmi a tatoo készítés eszközein kívül, teljes tisztaság van mindenhol, a művész gumikesztyűben, szájkendővel dolgozik, a munkafolyamatot fertőtlenítéssel kezdi meg, illetve közben is fertőtlenít.

Nívós munkák alatt pedig értsd a szépen kidolgozást, esztétikát, illetve a munkavégzés során a kedvességet, segítőkészséget, és azt, hogy finoman rajzolja a mintát.

2016. szept. 5. 18:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Kiegészítés képpen: fekete tetkó, egy 5cm-es átmérőjű kör, a hasam bal oldalára, kicsit közel a medence csontból. Ez mennyire fáj?
2016. szept. 5. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
*csonthoz
2016. szept. 5. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az Invictusba járok, teljesen elégedett vagyok velük.

Van tetkó a csuklómon, a tarkómon és a bordámon. Egyedül a csuklón fájt.

2016. szept. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!