Proli dolog a tetoválás?
27, nekem is rengeteg volt, könyvet lehetne írni a sutyerák, tetkó nélküli volt tanáraimról. De volt egy kopasz, tetovált, bőrdzsekis motoros, suttyó állat tanárom (szakmás tanár volt), na az volt a csúcs. Na mindegy ezt csak megjegyeztem (szerintem nem véletlen ő volt a tetovált).
Csak ne a kivételekről beszéljünk, hanem az átlagról.
15:05
Miből következtettél te erre? :D
"Akkor miért nincs a nagyon művelt emberek 95%-án tetkó?"
Van. Csak nem látod őket pucéran, vagy nyáriasabb ruhában. A tesóm tetovál, a többség, aki hozzájár nem "proli". Rengeteg a programozó, ügyvéd, de van 1-2 doki is. Múltkor pont begyulladt a szemem, és a többször tetovált szemésztől kért nekem tanácsot, hogy mit használjak.
Persze ha valami borsodi putriból írsz, ahol Józsi sufnitetkózik, akkor megértem, hogy ezt hiszed. Akkor azon sem csodálkozom, miért hiszed azt, hogy a fodrászok v körmösök nem teljesen átlagos, hétköznapi nők, nem nagyszájú cickányok.
De, látom őket nyárias ruhában sportolás közben. :) De látom őket strandon is. De legyen igazad, rengeteg tetovált van köztük mert a tesód tetovált. Ettől még proli dolognak tarthatja az ember. Mint pl az is lehet proli dolog hogy köpködi a szotyolát valaki, vagy odahugyozik a kert végébe, stb stb. Csak mondjuk ezt nem viseled egy életen át. De ez is proli dolog, és pl. tarthat engem valaki prolinak hogy köpködöm a szotyit.
Azt meg nem írtam sehol hogy nagyszájú cickány a fodrász vagy a körmös. Azt írtam hogy rengeteg köztük a tetovált.
És honnan tudod, hogy akit rövidgatyában látsz, annak mi a melója?
Hány körmöst/fodrászt ismersz? Ha tudod, belinkelheted őket (a szakmai oldalukat).
Onnan hogy egy egyetemi sporttelepre járok sportolni ahol 90%-ban ilyen belsős emberek járnak futni, teniszezni, focizni.
Én körmös/fodrászt rengeteget látok közösségi médiában ahogy hirdetik magukat, videókat stb. Állítom hogy 10-ből 7-8 az tetovált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!