Proli dolog a tetoválás?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem, mert az igazán művelt, tanult embereknek nincs tetkójuk általában, professzorok, kutatók, orvosok, stb. Nyilván biztos van kivétel, de a nagy többségnek nincsen.máj. 7. 13:14
41/63 anonim válasza:
Küldd el őket, vagy csak a nevüket.
És erre a sporttelepre jár egész Budapest? Az egész ország? És pucéran nézegeted őket?
42/63 A kérdező kommentje:
Én csak arról tudok nyilatkozni amiket én megélek. Ezek alapján nekem az jött le hogy akik tetováltak azok nagyrészt ezek az emberek. Az úgymond értelmiségi rétegnek meg nem nagyon van vagy egyáltalán nincs tetkója.
máj. 7. 16:54
43/63 anonim válasza:
Egy hülye embernek szerintem fölösleges magyarázkodni.
44/63 A kérdező kommentje:
Hát ha ettől én hülye vagyok, akkor oké, vállalom. :D
máj. 7. 17:05
45/63 anonim válasza:
Valóban felesleges. Már a kérdésből is lejött az értelmi szint.
47/63 anonim válasza:
Proli. De ezt te is tudod kérdező:) Talán csak az nem proli, ami ilyen apró, helyes kis valami, egy ruhával könnyen eltakarható helyen. Ilyen pici, ötletes kis ábrát szoktam látni értelmes embereken is, de ők se kutatók, tudósok.. Az ilyen még nekem is tetszik, de magamnak nem csináltatnék. De amikor ilyen fél háton, meg fél combon ott virít a méretes tetkó vagy össze vissza van firkálva az ember, hát az tényleg ilyen sittes style.
48/63 A kérdező kommentje:
48 ja én nem tudom, én hülye vagyok sajna. Meg értelmi szint. De az aztán nagy értelmi szintre vall ha teletetoválja az egész karját, az a lényeg :D
máj. 7. 19:31
49/63 A kérdező kommentje:
De a lényegét vagy értelmét nem értem. Hogy valaki a sima bőrt azt szebbnek látja úgy hogy tetoválva van, én pl ezt nem értem. De nem az én gondom persze. :)
máj. 7. 19:35
50/63 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül az. Egy diszkréten elhelyezett kisebb és jól megválasztott minta tud jól kinézni és egyáltalán nem proli. Ellenben mikor valaki az egész hátára tetováltat egy meztelen nőt és alá hogy szereltek Margit majd 5 év múlva áthúzva Erzsi na az proli. Egyszóval nem a tetoválás a proli hanem hogy éppen mi/milyen. De ez mindennél így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!