Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj az orr pc?...

Mennyire fáj az orr pc? Inkább lövik vagy szúrják? Esetleg lehet valamit rá kérni, hogy elzsibbassza?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Természetesen szúrják, csak a Claire's és hasonló plázás/sufni helyeken használnak pisztolyt.

Ha jól csinálják, tehát "sweet spot"on keresztül szúrják, akkor általában csak picit fáj, nem vészes.

2021. márc. 16. 10:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Én mindenképp pisztollyal szeretném, mivel irtózom a tű látványától. Az vérvételt sem tudom elviselni.
2021. márc. 16. 19:44
 3/4 anonim válasza:
Persze, hogy kérheted, hogy elzsibbasszák. Csak egy pár centis tűt nyomnak bele az orrodba, többször, valamint az arcod 1 napig lógni fog a zsibbadástól. Választhatsz, szerintem a tű jobb opció
2021. ápr. 13. 23:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Már megcsináltattam köszönöm és már ki is szedtem. Lőtték és sajnos be is gyulladt, utána már az aranyat sem hagyhattam benne a gennytől. Ha begyógyult utána szúratom.
2021. ápr. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!