Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel lehet elzsibbasztani a...

Mivel lehet elzsibbasztani a hátat tetoválás előtt? Jégzselét próbáltátok már? Tippek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne kend össze semmivel előtte! Mert a tűvel a bőröd alá jutnak a dolgok, és nagyon csúnyán begyulladhat. A jégzselé egyébként is izületi és izomfájdalmakra van. Én a porcleválásos térdem szoktam vele kenegetni.

20/L

2009. okt. 20. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem magától a tetoválástól is elzsibbad kb fél óra tetoválás után. de ha nagyon nem bírod ki, kérd ki inkább a tetoválód tanácsát, ő biztos tud valami megoldást adni
2009. okt. 20. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:

jól mondta az előttem válaszoló, ne kenj rá semmit! nem annyira vészes, hidd el, a háton simán kibírható, olyasmi mint amikor epilálsz!

22 éves 5 tetkós lány

2009. okt. 20. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyébként halkan megsúgom, kenhetsz rá, amit akarsz, mert tetoválás előtt úgyis lefertőtlenítik az egész hátad és így tök mindegy, mit raksz rá, amúgy se fog használni mert leszedik.

Mellesleg a jégzselé alapból nem ér semmit.

Vegyél be valami fájdalomcsillapítót előtte, vagy igyál meg egy-két pohárkával.

2009. okt. 20. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
az nagyon nagy hülyeség, h iszol előtte!!!higítja a véredet az alkohol, sokkal jobban fog vérezni!!!nem fáj az annyira, h pánikolj miatta, komolyan! én is simán kibírtam, pedig csaj vok, tök vékony...
2009. okt. 20. 21:37
 6/9 A kérdező kommentje:
már félig kész,de mocskosul fáj...
2009. okt. 20. 22:00
 7/9 A kérdező kommentje:
jah és harmadik tetkó,és a többi helyen nem fájt.
2009. okt. 20. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a 3. tetkód, akkor mit kérdezősködsz?????

Semmit se csinálsz előtte, max fürödj meg, hogy ne legyen koszos a hátad..:D

...

2009. okt. 22. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a bordáimon van az egyik tetkó, nah akkor azt lehet ki sem bírod...az nagyon nagyon nagyon fájt:)
2009. okt. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!