Hogy kell elzsibbasztani a fület átszúrásnál? Írjatok lécci.
Figyelt kérdés
Legfelül akarom magamnak átszurni de ha nincs elzsibbadva nagyon fáj2010. szept. 25. 16:49
1/8 anonim válasza:
jégkockát odaszorítod amíg bírod, de azért ne fagyaszd le a füled.
2/8 anonim válasza:
Azért fáj mert ott már porc van. és már most szólok h nem ér semmit se a jég se a morzsolgatás mert úgyis fáj. és lehet nem is fogod bírni átszúrni.
18/F
3/8 anonim válasza:
Ez megint emberfüggő.
Én mikor szúrtam a lyukakat, nekem pl alul jobban fájt mint felül a porcba, ott csak 2 reccsenést hallottam, ahogy átment a tű.
De a jégkockás megoldást megpróbálhatod, csak tényleg ne fagyaszd le a füled.
Vagy pedig vegyél, vagy kérj kölcsön valakitől ilyen lidocain spray-t! Az érzésteleníti a fájdalmat.
4/8 anonim válasza:
Füled tövébe 2 oldalról lidokain injekció, de valami hozzáértővel adasd be pl nővér vagy háziorvos, mert ideget is szúrhatsz...
5/8 anonim válasza:
Egyébként sem átszurni szokták, hanem iylen csiptetővel mint a tűzőgép, összecsapni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jött be a jégkocka, és a tűt sem tudtam rajta átszúrni.:( Egyszerűen nem ment.:(
2010. szept. 26. 18:44
7/8 anonim válasza:
te hallod de bazemg ha lidocain injekciót kap akkor avval a rohadt injekciós tűvel át is szúrhatnák a fülét nem??? ugy annnyi...
8/8 anonim válasza:
hello
én amikor átszúrtam tűvel a fülemet alul, akkor ugy csináltam hogy két ujjam közé vettem a fülem és ugy szurtam át. és igy szinte alig éreztem.
persze most fáj egy kicsit 1 nappal utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!