Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szépség valójában egy...

A szépség valójában egy szubjektív dolog vagy nem?

Figyelt kérdés
Ugyebár mindenkinek más az esete meg például találkoztam már 1 pár olyannal, hogy ameddig valaki valakinek az álom volt addig más szerint nem volt szép, de van például aki mondjuk egy Robert Pattinsonra, Cristiano Ronaldora, Megan Foxra, Palvin Barbira stb... is azt mondaná, hogy csúnya?

ma 18:44
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
50%
Objektívként semmiképpen sem tekinthetünk rà, az fix.
ma 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szubjektív nagyrészt.
ma 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Palvin Barbarát sokan ledagadtozták, CR-t meg egyébként sem a külseje miatt tartják sokra.
ma 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Lehet CR-t már nem a külseke miatt, de 10-15 éve tinibálvány volt
ma 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: divatot teremtett a fülbevalóival, de egyébként külsejét tekintve, ha nem lenne a hírneve, a másik nem számára egy erős közepes volna. Nem emlékszem, hogy úgy áradoztak volna róla nők, mint Alessandro Nestáról, Francesco Tottiról vagy Christian Vieriről.
ma 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Én akkoriban voltam középsulis amikor befutott és nagyon sok csaj odavolt érte. Nem véletlen sok fiú is másolta
ma 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Abban igazad van hogy főleg a stílusa meg a kidolgozott teste miatt áradoztak
ma 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok mai 30-as, 40-es férfi csak álmodik olyan testről és fizikális erőnlétről, mint ami most van CR-nak. Nagyon ritka ebben a korban, főleg itt a magyar férfiak körében, hogy valaki így nézzen ki. CR még mindig helyes férfi.

Robert Pattinson egyáltalán nem helyes pasi.

Megan Fox meg műnő lett.

Palvin Barbara szerintem csinos nő.

És igen, mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!