A nadrág mindenkinek jobb feneket csinál. Úgyhogy csináljatok fürdőruciban fotót, na, ott már nem lehet takargatni a valóságot.
Átlagos alkatok van, nem sportoltok.
Jézusom, ezek a kommentek: átlagos, nem sportoltok, hájas..
Szerintem mindkettőtöknek nagyon vonzó, nőies alakotok van. Egyébként tényleg nagyon hasonlóak vagytok. Ha a jobboldali lány felszedne 1-2 kilót, akkor aztán tényleg nem lenne különbség :D
Igen, teljesen full vékony átlagos csajok és nem látszik rajtuk, hogy izmos, kerek fenekük lenne a sportolástól és az alakjuk se azt mutatja, hogy sportolnának valamit.
Kérdező, mennyit szoktatok futni? Hány km-t és ezt mennyi idő alatt teszitek meg? Étkezéssel hogy vagytok? Mert most futtok heti egyszer és az étkezésre semmit se figyeltek, akkor tulajdonképpen olyan, mintha semmit se futottatok volna.
A pasik nagyresze dugna mindent, ami mozog, szoval alacsony lec.
Ketszer fel ora futas lofutty. Meg fiatalok vagytok, jo lenne most kialakitani egy komolyabb sportolos rutint, mert ahogy telnek az evek, egyre nehezebb lesz vedekezni a plusz kilok ellen.
Lehet, hogy durvan fejeztem ki magam, de a fotok alapjan latszik, hogy a nadragnak van nagyobb szerepe a formaban, es bizony vannak mar felesleges kilok, nem jo, ha most elbizzatok magatokat. Elso voltam.
Kérdező, 30 perc intenzív mozgás után indul meg a zsírégetés. Tehát, az a fél órai futás, nem sokat ér.
Végezzetek otthon fenékre izomerősítő gyakorlatokat, pl. guggolás és kitörés, súllyal is. Így lehet kerekebb és izmosabb a feneketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!