Én nem értem ezt a sok mellébeszélést.... a kérdés nem az volt, hogy szerintetek van-e pasijuk, dugnak-e vagy hasonlók...
Ezt a nagy fitness mániát sem értem..fojátok fel, hogy aki nem komolyan tolja a sportot, azoknak csak nagyon kevés százalékán látszik hogy sportol.. Nagyon sok fitness macának full lapos segge van, mert egyszerűen olyan a genetikájuk... aki nem Rubint Réka (szerintem egy nőies forma nem nála keződik) az már plöttyedt, zsíros....
Nem vagytok zsírosak kedves kérdező. A 2.-es lánynak nagyon szép a csípője. Szép kerek és formás. Tetszik az alakja hátulról, mert látszik hogy a szélesebb válla és csípője mellé van dereka is. A te lábad jobb, és a feneked kerekebb. Valamivel törékenyebb alkatnak tűnsz mint a barátnőd.
Plöttyedt és zsírosak semmiképp nem vagytok. Persze, mint mindenki másnak a sport csak segít éss formásít, de a kérdés nem ez volt :)
üdv, egy nő 25
Na itt a kettes csaj tuti bevonta az ismerőseit a szavazásba.
Nem rossz az övé se, de ha ketten együtt áltok valahol tuti mindenki az egyes csaj popsiját favorizálja.
Bocs a kettestől, ha az egyes nincs ott akkor az övé is simán lehet a legjobb popsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!