Hogyan tudnám elzsibbasztani a kezem? A hüvelyk ujjam és a mutató ujjam között azt a kis bőrt?
oda szeretnék piercinget, és nem kapok érzéstelenítőt.. mivel tudnám elzsibbasztani, vagy érzésteleníteni?
köszönöm aki értelmes választ ad!
21/ L
Szerintem ugyan bírnod kéne, de ha nagyon el akarod zsibbasztani, akkor ugyebár az erek a csuklón át mennek oda... de nem ajánlom hogy elszorítsd.
Érzéstelenítés meg oralis alcohol-lal, jobb esetben 3-4 pálinkával. XD
Az ujjaid közé akarsz piercinget? Jézusom... hogy mik vannak... Csak én vagyok lemaradva ennyire, 15 évesen, vagy más se hallott még ilyesmiről?
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: Sokkal egyszerűbb az érzéstelenítő, egyébként is a profik anélkül nem csinálják meg...
lefagyasztasz egy fél literes üvegben vizet, és amíg odaérsz a pc-shez ráfogod:)
Ha kész lesz muti róla képet:P
most szurattam a számba, érzéstelenitő nélkül, szal ki fogom bírni azt is.. és oké.. csinálok majd képet. jövöhét hétfőn csináltatom!
és köszi a tippeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!