Piercing kézbe? (hüvelyk és mutató ujj közé)
Évek óta szeretnék, de félek a tűktől. De végre sikerült rávennem magam, és nemsokára megyek is a piercer-hez. :) Van valakinek személyes tapasztalata?
Van külön neve a kézbe szúrt piercingnek? Milyen méretű pc kell?
köszi!
Esetleg lefújja lidocainnal, de ne számíts orbitális érzéstelenítőkre..
Azt hiszem annak, amit Te szeretnél, annak microdermal a neve, amit kb. bárhova beraknak neked.
Ehhez egy különösebb "speckó" piercing kell, de jobb ha ők adnak bele. (plusz 500ft a szúráshoz)
Hogy milyen méretű kell.. szerintem eből csak egy méret van, max. a fej lehet kisebb-nagyobb, de mondom, ha ott kérsz bele, akkor az lesz a tuti.
konkrétan ilyet szeretnék.(csak más pc-vel) a microdermal az más.. :D egyébként annyit tudok hogy banán piercing, szemöldök pc vagy esetleg egyenesszárú kell. és L, D méretekre voltam kíváncsi, azt hittem ti többet tudtok nálam :)
Annó én is gondolkodtam ilyenfajta piercingen, csak nekem az ujjra rakott tetszik. Sajnos munkám miatt nem lehet. És ha már megvan, el is ájulhatsz akár, szerintem ilyenben tapasztaltak már a piercerek, nem lesz gond ebben az esetben sem.
Meg a szépségért meg kell szenvedni, nem;)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!