Mennyire fog fájni egy piercing az ajkamba?
Egy picit kellemetlen, de teljesen elviselhető. Nekem mindenféle érzéstelenítés nélkül szúrták. Utána a teljes begyógyulásig (ami változó) nem ehetsz semmiféle tejterméket, fűszerest, nem ihatsz alkoholt és nem dohányozhatsz. Az orális szex is kerülendő, valamint az elég cukros ételek. (gondolok itt mondjuk valami cukorbevonatosra vagy nyalókára, savanyú gumicukorra)
Nekem még fel sem dagadt nagyon, éppen hogy csak, mindig megkérdezték, hogy mikori, hogy nem duzzadt. (:
Viszont!
Ha csak azért kell, mert hú dejól néz ki és 1-2 hónap múlva megunod, akkor ne tetess, mert csak megfogod bánni.
Nekem idén decemberben lesz egy éve, hogy szúrattam, imádom, sokszor már észre sem veszem, szinte megijedek, hogy hol van (pedig ott van! :DD) és még a fogorvosom is jól eljátszik vele, egy-egy kezelés alkalmával :DDD
17/L
Igaz régi de nem bírom ki... :D
akit nagy valószínűséggel zavarni fog: NE SZÚRASSON
aki fél a tűtől: NE SZÚRASSON
és még sorolhatnám :) ha valaki piercinget akar, az vagy megáll egynél, és 1 év után kiveszi, vagy "teliszúratja" magát :D
apropó: csak azok lövik akik analfabéták, azokat illő kerülni, de jó messzire :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!