Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám elzsibbasztani...

Hogyan tudnám elzsibbasztani a kezem? A hüvelyk ujjam és a mutató ujjam között azt a kis bőrt?

Figyelt kérdés

oda szeretnék piercinget, és nem kapok érzéstelenítőt.. mivel tudnám elzsibbasztani, vagy érzésteleníteni?

köszönöm aki értelmes választ ad!

21/ L

2010. okt. 5. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

úúú*_*

Köszi a képet nagyon jól néz ki:P

2011. jan. 11. 18:27
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen :-) szeretem is *.*
2011. jan. 12. 08:56
 13/14 tarka93 válasza:
mivel érzéstelenítették? én is szeretnék csináltatni de én házilag. nagyon fájt? és hamar begyógyult ? :)
2011. ápr. 15. 08:39
 14/14 A kérdező kommentje:

én is házilag készíttettem ! :) ismerős szúrta!

Nehezen gyógyul, mindig gennyezik, hiába kenem bármivel, tetováló szalonba azt mondták szedjem ki... nem gyógyul be soha... én várok még azért XD nem érzéstelenítettem el amúgy végül.. csak úgy átdöfték :) de nem fájdalmas!

2011. máj. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!