Mennyire fáj ha porcba lövik a fülbevalót? Vagy ha piercingeshez megyek ott elzsibbasztják vagy mit csinálnak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 14:40
1/7 anonim válasza:
Én inkább attól félnék hogy eltörik a porc és akkor azzal nem lehet már semmit sem kezdeni.
2/7 anonim válasza:
Kibírod,pár apig fog egy ici fájnide ne törik el a porc..Csak lefertőtlenítik,nem zsibbasztják.fél perc az egész,vagy még annyi sem
3/7 anonim válasza:
Nem fáj, semmit se érzel. Lefagyasztják, csak kellemes hideget fogsz érezni. Nem fogsz tudni rajta aludni hónapokig (velem is ígyvolt) és ha hozzáérsz nem lesz hálás, de kiírható.
4/7 anonim válasza:
Ja, és ha valahol fagyasztás nélkül csinálják és abszolut nem érzéstelenítik, keress másik piercingest, egy jó helyen érzésteélenítenek!
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül érzéstelenítik, de porcba nem szabad lövetni, mert sokkal lassabban gyógyul, inkább szúrasd.
6/7 anonim válasza:
nekem kozmetikus lötte porcba...totál kibirható volt...nekem egy hétig ha fájt a fülem egy picit....csak annyira h aludni nem tudtam rajta, amúgy nem fájt...semmi gondom vele...igaz...más mesélte h neki több mint fél éve fáj és nem tud aludni rajta...sőt volt olyan is akinek több mint egy éve...nekem hál istennek nemvolt vele gondom:)
7/7 A kérdező kommentje:
én is szúratni szeretném inkább mert ha lövik akkor a gép még oda is nyom rendesen.onnan is tudom mert van egy luk alul amit magamnak szúrtam az két napig fájt.és a másik oldalra (ott is alulra) pedig már lövettem kettőt kozmetikusnál.és az kb 5 hónapig gyógyult.:/és ezért félek kicsit a porctól viszont nagyon tetszik.
2011. jún. 17. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!