Hova érdemes szerintetek mennem? Melyik piercingeshez? (lent)
Figyelt kérdés
Az egyik 2000 csinálja de érzéstelenítés nélkül a másik meg 3000-ért érzéstelenítővel.melyikhez érdemesebb mennem?nagyon fájna ha érzéstelenítés nélkül rakatnám be?2010. dec. 12. 22:11
1/4 anonim válasza:
hát figyelj, inkább vállald be drágábban, de biztonságos legyen! ahol nem érzéstelenítik, ott lehet, hogy kár nem is sterilek a körülmények, ne kockáztass meg egy esetleges fertőzést!
nekem jegelték, és nem fájt, de érzéstelenítés nélkül, háát...:S:SS
amúgy szalonban csináltatnád?
22L
2/4 anonim válasza:
Lidokain Spray-el sem fujja be??Vagy csak szurit nem ad?
Mert a polusba lehet kérni szurit is, én végül nem kértem csak a lidokaint és meg sem éreztem hogy berakta.
3/4 A kérdező kommentje:
igen szalonba csináltatom:) és eldöntöttem hogy oda megyek ahol érzéstelenítik most 1000 fT-n nem fogok szórakozni.köszönöm a válaszokat
2010. dec. 13. 13:13
4/4 anonim válasza:
Ha felszíni pc-t szúrnak orr/ajak stb. Oda nem muszáj érzéstelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!