Mégis mikor fogják az emberek elengedni a tetkókkal kapcsolatos előítéleteiket?
Elég sok tetoválásom van, van ami látható helyen és úton útfélen belebotlok abba, hogy műveletlennek, nem megbízhatónak, butának, ellenszenvesnek tartanak.
Alapvetően egy kedves embernek tartom magam, a tetkóim sem igénytelen munkálatok (persze ez relatív és szubjektív kinek mi az), privátban meg tudom mutatni őket.
Egyetemen 1 félév kivételével mindig kaptam ösztöndíjat, 5 éve számviteli területen dolgozom, a munkámra sosincs panasz, angol és német is felsőfokon beszélem, németnél a szaknyelv hiányos. Következő célom az orosz. Nem dohányzom, nem is igazán iszom, csak nagy ritkán társaságban.
Kicsit mostmár idegesítő ez.. Haha igen ez kicsit panaszkodás is volt, de a kérdés komoly. Igazán kinőhetné a világ már ezt, hogyha tetoválással "díszíted" magad akkor azonnal elítélendő vagy.
Ugye tudod hogy mindig fognak talalni valamit az emberek amibe bele kothetnek?xdd
Ha kint a mellem “jajjj ne mutass annyit”
Ha eltakarom akkor meg “ne oltozz fiusan, egy kis noiesseg nem artana”xd
Bar mar nem itelkeznek annyira nagyon
Nem tudom, nekem is vannak látható tetoválásaim, kifejezetten hátrány sose ért emiatt, az alkalmi beszólásokat meg ugyanúgy kezelem, mintha bármi más miatt szólnának be: lesz-rom őket.
Nem kell ahhoz diplomásnak okosnak meg nem tudom hány nyelvet ismerőnek lenni ahhoz, hogy az ember "igazolni" tudja, hogy a tetoválásai ellenére értelmes. Tök fölösleges. Sok tetovált ember értelmes, sok meg nagyon ostoba, tök mindegy, de nem ez szabja meg (se az, hogy ki okos, se az, hogy kinek van tetoválása), hogy ki mennyire értékes ember, így számomra abszolút szóra sem érdemes az ilyesmi.
Többet elmond a kötekedőkről az, ha beszól ismeretleneknek felszínes butaságok miatt, mint rólam az, hogy van tetoválásom. Vagy rólad a tieid.
A tetkósokkal az is a baj, hogy a tetoválást megpróbálják valami pozitív dolognak beállítani. Pedig nem az. A tetkó az egy olyan dolog, amivel az igénytelenséged és proli mentalitásod igyekszel kidomborítani. Emellé persze lehetnek pozitív tulajdonságaid, de azok nem fogják a tetkót is pozitívba fordítani. Nekem is vannak rossz tulajdonságaim de én legalább tudom róluk hogy azok. :) Fogadd ezt el.
Nem kell előadni az önérzetest, hogy az a fárnya társadalom még nem tudott elfogadni titeket. Ez a vicc jut az ilyen tetkósokról az eszembe:
- Te Grísa, én beleszarok a zongorába!
- Hagyd Vologya, nem értik ezek az igazi művészetet!
Kedves utolsó, a tetovalasnak meg az igenytelensegnek semmi köze egymáshoz :D
Tipikus példája vagy a végtelenül egyszerű konzervativ embernek aki külső alapján ítél.
A tetovalas nem pozitív és nem is negatív dolog altalanossagban. A lényeg mindig azon van hogy az adott embernek mi. Másnak innentől kezdve semmi köze hozza. Én érdekes bármilyen kulsoseghez semlegesen tudok állni és azt nézem ha valaki kedves velem akkor én is vele.
A vicc inkább az hogy 2020-ban még mindig fenn tudnak akadni ezen az emberek.
Hamarosan kihal ez a generáció szerencsére, egyre többen képesek nyitottan hozzáállni. Nyugaton már szinte senkit nem érdekel, meg se néznek, otthon még el vagyunk maradva egy jó 10-20 évvel, de ami késik nem múlik. Mindig lesznek, akiknek valami nem tetszik, de ha nem ebbe kötnek majd bele, akkor másba.
A hármas meg a kategória főprolija, direkt idejár kötözködni, ne méltasd válaszra, erre veri ki otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!