Nekem csupán annyi, hogy kissé ápolatlan és túl laza benyomást kelt. Valamint szinte biztos vagyok benne, hogy az ilyen frizurát viselők 90%-ának fogalma sincsen a rasztafari mozgalomról, Bob Marley-ról, Jamaicáról, vagy akár a reggae zenéről, csupán a "de klassz, nekem is kell ilyen nyárra" motiválja őket, amikor fodrászhoz mennek :)
Attól függ hogyan öltözöl mellé. A bugyutább náci skinheadek kötekedhetnek, de azok igazából bárkivel kötekednek akinek van pulzusa. Ha tipikus jamaica zászlós rasta vagy akkor mindenki drogosnak fog tartani. Kb ennyi.
2011. máj. 16. 00:11
3/22 anonim válasza:
Szerintem igénytelen és nem tetszik, de nem ez alapján ítélem meg a viselőjét.
2011. máj. 16. 00:47
4/22 anonim válasza:
attól függ, ki viseli. volt egy lány ismerősöm, akinek nagyon jól állt, és mosta rendesen, de volt olyan srác is az osztályomban, aki külön büszkélkedett vele, hogy bogarak laknak a rasztájában :S
2011. máj. 16. 03:14
5/22 anonim válasza:
Engem csak szimplán taszít. Ápolhatja valaki akármilyen gondosan, én nem hiszem, hogy olyan, mint mikor én samponnal megmosom a hajam. XD És férgeket juttat eszembe, hozzáérni meg eeeeeeew.
El nem ítélem, nem gondolom, hogy füves (bár aki ismerősöm raszta hajjal, jamaicás cuccokkal mászkált, azok füveztek is), az ő dolga.
2011. máj. 16. 10:21
6/22 anonim válasza:
Utálom az előítéleteket, de sajnos nekem is vannak:-( A rasztákat igénytelennek, ápolatlannak tartom:-( Bocsi
2011. máj. 16. 11:19
7/22 anonim válasza:
Jah, vannak. Nem jut el az emberek agyáig, h a rasztát is mossák, csak házi szappannal, és horgolni rohadt fájdalmas, kb. havonta kell, és 6x időigényesebb, mint bármilyen hajápolás. Összességében egy jó rasztával kell a világon a legtöbbet szöszölni.
Mindenesetre én bolondulok érte, bár én sosem csináltatnék :) 22/N
2011. máj. 16. 16:04
8/22 anonim válasza:
Nincsenek. A hajról is csak annyit, hogy amelyik normálisan néz ki, az tetszik, de amelyik olyan, mint a pulikutya szőre, azt igénytelennek tartom.
2011. máj. 16. 16:56
9/22 anonim válasza:
fehereknek nagyon nem all jol
2011. máj. 16. 19:21
10/22 anonim válasza:
Nincs, sőt tetszenek a rasztahajú srácok (főleg, ha helyes is hozzá:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!