Néhány kérdés szoláriummal kapcsolatban (? )
Október közepén lesz egy esemény,ahol szeretnék barna lenni,nem néger szinten,de most elég fehér vagyok és egy kis szín nem ártana.Még sosem voltam szoláriumban,nem tudom hogy is működik ez.
Kell időpontot kérni,vagy csak bemegyek a kiválasztott szalonba,és mondom,hogy szolizni jöttem?:D
Meg kell mondanom,hogy először vagyok?Ő mondja meg,hogy hány percre menjek,vagy én mondom,hogy 5 percre szeretnék?
Hol kell levetkőzni?Le kell vetkőzni teljesen meztelenre,vagy a bugyim rajtam maradhat?Fizetni előtte kell vagy utána?
Mivel kenjem be magam szolizás után?Sima testápoló is jó?
Heti 2x megyek,akkor már lesz egy kis színem?
Székesfehérváron melyik szoláriumot ajánljátok?:)
Egyszerűen bemész, nem kell időpont. Mondd, hogy először vagy, akkor segítenek, megmutatják mi hogy működik. Elsőre a legrövidebb időre menj, nehogy csúnyán leégj. Fizetni általában előre kell, ahova én szoktam menni, ott zsetonos rendszer van, de lehet hogy máshol másképp működik.
Olyan ruhában vagy, amilyenben szeretnél, a bugyit mondjuk ajánlott magadon tartani a biztonság kedvéért, no meg higiéniai okokból. Ha végeztél, akkor át kell törölgetni a gépet, van ott tisztítószer, de ezt el fogják mondani.
Én azt ajánlom, hogy olyan helyre menj, ahol van álló szolárium, megint csak higiéniai okokból. Utána azzal kened be magad, amivel szeretnéd, én speciel semmivel nem szoktam.
nálunk a városban (vidéki kisváros) több szoli is van, és van ahol kell időpont egyeztetés (Luxura szalonban), de a többi helyen nem kell. szerintem csak simán bemész, de oda is lehet telefonálni előtte, hogy ne kelljen várnod.
mondd meg igen, hogy először vagy, és akár ki is kérheted az ott dolgozó véleményét, biztosan szívesen segít majd neked, ad tanácsot. ő jobban ért hozzá :)
bemész a fülkébe, ami nagyobb mint egy próbafülke, de olyasmi. van bent tükör, szék, és ugye a szoli. bemész, magadra zárod az ajtót és levetkőzöl, utána befekszel a szoliba.
teljesen meztelenre vetkőzz szerintem, hacsak nem akarsz egyenetlenül barnulni:D
én utána szoktam fizetni, de helye válogatja.
körömvirág krémmel, sima, testápolóval kend meg magad. nem kell ilyen illatosított cuccokkal:D
igen, heti 2x jó színed lehet:)
nem vagyok fehérvári, szóval ebben sajna nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!