Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak-e (és ha igen mik)...

Vannak-e (és ha igen mik) előítéleteitek a rasztákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 23:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
fujj... van a sulinkban egy füves raszta na belőle indulok ki meg abból a párból akiket ismere -> büdös undorító ápolatlan akkor se nyúlnék hozzá ha fizetnének :D de biztosan itt is vannak kivételek
2011. máj. 16. 21:39
 12/22 anonim válasza:
Nincs! Ez csak egy hajviselet. Nem ez alapján kell megítélni valakit.
2011. máj. 17. 09:16
 13/22 anonim válasza:
11%
Azt is utálom aki nem utálja. Igénytelen ápolatlan büdös ... és beszarok, hogy van akinek tetszik.
2011. máj. 17. 15:42
 14/22 anonim válasza:

2 évig voltam raszta, nagyon szerettem. de rengeteg munka és ápolás kell neki, abba fáradtam bele. 2 havonta mostam és kétnaponta horgoltam. szép volt, sűrű, tömött és tiszta. minden ismerősömnek tetszett, és nem is állt rosszul. nem szívtam soha, most se szívok. és csak alapjaiban ismerem a rasztafarizmust

19/F

2011. máj. 18. 15:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem van egy rasztafári ismerősöm, én az alapján ítélek. Ő a rasztafári kultúra miatt csináltatta meg a haját, tehát nem csak egy divat hóbort nála. Nagyon laza, mindenkivel azonnal összehaverkodik és ha tud mindig mindenkinek segít, a haját pedig rendesen ápolja. Szóval én imádom a rasztákat meg a mentalitásukat, nálam helyből kapnak +10 pontot :)
2011. máj. 21. 10:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia

Vannak és nem is alaptalanok az igazat megvallva. Mielőtt megcsináltam volna a hajam körbekérdezősködtem azért mi a stájsz és mindig azt kaptam vissza, hogy könnyebb normálisan kinézni és nem utána magyarázkodni.

Mára viszont már a dreadlock nem kötődik annyira szorosan ehhez a drogos szubkultihoz, elég sok alternatív formáját látni.

Ápoltságáról meg annyit, hogy vannak akik ragaszkodnak a naturálisabb változathoz, ami "csövesebb" érzetet kelt, de gyakoriabbak a szép hajak amikről egyáltalán nem lehet elmondani, hogy igénytelen, ápolatlan, büdös, etc...

A kommentekből is látszik, hogy egyenlőre ez egy megosztó viselet, én viszont ajánlom csináld meg minnél hamarabb, hogy tovább élvezhesd:D

2011. máj. 21. 15:35
 17/22 anonim válasza:
22%
Ez egy igen hülye vallás, a scyentológiához, és a Jedi valláshoz tudnám hasonlítani. Játék gyerekeknek.
2011. máj. 21. 20:26
 18/22 akos127 válasza:
52%

Nekem mindig is volt előitéletem a rasztákról. Több mint fél életem Amerikában töltve csak rosszat tudok róluk mondani. A raszták is előitélők velünk szemben, ezt tudtátok? Tisztelet a kivételnek. Lehet Mo.-n más az elv és az estleges indok mint a rap zenére is. Azok nagyon fajgyűlölők. A magyar talán nem, de copiznak egy olyan társadalmi réteget amiről nem tudják hogy az.

A minap találkoztam egyel és elbeszélgettünk hasonló munkánk miatt, tök normális volt, a haj viselet ugyan nem került a tárgyak közé, de álltalánosan rosszat nem tudok mondani róla, lehet a Mo-k csak normálisabbak mint a kintiek. Biztos is hogy tetszik nekik amit csinálnak és senkinek semmi köze hozzá mit akar Ő magán viselni, mit csinál és mit hord.

Igy van. Én meg maradok az eredeti saját véleményemnél.

2011. máj. 22. 09:05
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, melyik munkahelyen tűrik meg, de érdekes lenne, ha bemegyek a bankba, és az ügyintéző egy rasztafári frizurás :D

Fodrász biztos meg tudná mosni szakszerűen, de akkor hetente legalább 2x el kell nézni hozzá.

Az a bajom vele, hogy a viselőjéről azt gondolom, hogy a mentalitást is magáénak tuudja, ami lássuk be, nem az a társadalomépítő jellegű.

2011. máj. 22. 09:47
 20/22 anonim válasza:
0%
Örülj neki, hogy fehér ember vagy, bakker! Én nem értem, hogy egy fehér miért akar négernek látszani.
2011. máj. 22. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!