Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért éri meg sok embernek...

Miért éri meg sok embernek tetoválást csináltatni, amikor az jelentősen beszűkíti a lehetőségeiket társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Az emberek felénél kizáró ok. Olyan jól megy nekik a társkeresés, hogy megtehetik? Nem hinném.

2020. jan. 30. 17:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
13%
Nem a tetoválás szűkíti be a lehetőségeiket, hanem az hogy igénytelen prolik. Nem azért lesznek azok mert tetováltattak, hanem azért tetováltatnak mert igénytelenek. Nem a tetoválás miatt zárják ki őket, hanem az egésznek a forrása miatt. Az igénytelenségnek a divatmajomkodásnak és a proli jellemnek csak egyik tünete a tetoválás. A baj sajnos nagyobb annál hogy tetoválva vannak.
2020. jan. 31. 09:46
 22/27 $$$$$ ***** válasza:
90%
Hat azert szembe állnak veled műveltségben baratom😂. Mert kicsit se vagyok igenytelen es proli sem. Azert kivancsi lennék a vegzetsegedre mert tuti orvos vagy, vagy ilyesmi ha ilyeneket írsz. En csak gepeszmernök hallgato vagyok nyelvvizsgaval es szin ötös érettsegivel. De igazad van proli es műveletlen vagyok. Főleg hozzád képest mert te tuti idegsebesz vagy...
2020. jan. 31. 13:14
 23/27 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Mi lezártuk a társkeresést... Közös tetovalasunk van...

Amúgy nem hiszek az elmeletedben...

2020. jan. 31. 13:26
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarnék együtt lenni ilyen elutasító emberrel, pedig nincs tetkóm.
2020. jan. 31. 15:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen szardarabok, mint a 44%, mi a szent szarért járnak direkt olyan témakörökbe kötözködni, ami nem érinti őket. Én a macskákat utálom, de valahogy nem jut eszembe az Állatok kategóriát olvasgatni és leprolizni mindenkit, aki macskás kérdést tesz fel. Azt megértem, hogy nincsenek barátaid, ilyen személyiséggel nem is lesznek, de azért egy értelmes hobbit még te is kereshetnél.
2020. jan. 31. 15:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem tudom, hogy vajon ha nem látható helyen van, mi a helyzet?

Eddig egy randin se kérdezett rá senki,volt ezer más téma, mire levetkőztem, addigra meg már nem egy tetkó miatt akartak volna lekoptatni, volt érzelem. Pedig volt olyan párom, aki tetoválás ellenes volt, mégsem ez állt közénk.

2021. jan. 7. 19:58
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
egy exemnek volt tetkója és megengedte hogy megnyaljam xd
2021. jan. 7. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!