Miért éri meg sok embernek tetoválást csináltatni, amikor az jelentősen beszűkíti a lehetőségeiket társkeresés terén?
Már megint a tetkógyűlölő elmebeteg. Figyelj már ember, neked mégis mi a tököm bajod van? Én is látok egy rakat igénytelen tetkót, de nem cseszem fel magam annyira, hogy EZER kérdést kiírjak erről.
Őszintén valld már be, hogy mi az isten bajod van? :D
Szerintem ez az emberek csak nagyon kis százalékánál kizáró ok. Nem úgy, mint a túlsúly, hanem inkább mondjuk mint az, hogy alkalmanként megiszik egy pohár sört vagy bort vagy valamit. Tehát hogy a társadalom jelentős többsége teljesen elfogadja és kicsit sem zavarja őket, ha az aktuális kiszemeltjüknek van tetkója.
Attól még, mert neked van valami fura kattanásod az a kemény 10%-nyi ellenkező nemű emberrel szemben a világon, akiknek vannak tetoválásai, nem feltétlenül gondolkodik így mindenki. Szóval nem, ez nem befolyásolja a lehetőségeket egyáltalán. Max neked, de neked is csak az előítéleteid miatt.
Nekem olyan jól megy, igen, van akinek kevésbé, de ez teljesen független a tetoválástól.
Arról nem beszélve, hogy mások meg alkat vagy hajszín vagy munkahely vagy pénz alapján válogatnak, szóval nem tök mindegy, ez is egy ugyanolyan dolog?
Aki nem tetovált csajt akar, az nem hozzám való, ezt én felfogtam a kis agyammal, és elfogadom. Számomra nem is vonzó olyan férfi, aki elkezd arról köpködni, hogy utálja a tetoválásokat. Ok, király, öcsi, akkor mi se fogunk randizni, te menj az utadra, én az enyémre. Bármilyen más kritérium vagy tulajdonság alapján előfordul ilyesmi.
Az egészséges mentalitású és önértékelésű emberek pedig nem az alapján hozzák meg a saját testükre és életükre vonatkozó döntésüket, hogy az emberek többségének az vajon tetszik-e.
Nincs olyan ember, aki az emberek többségének tetszik, szóval halál mindegy.
Én a mértékleteséget nézem.Rajtam nincs ,sose foglalkoztatott a dolog.
Éntőlem elfér rajta,viszont ne legyen egy képregény..,meg ez a kinyúlt fülű,mindenhol pircinges vonalas.
Ne bohóckodjunk már..
Hallod ne írd mar ki ezeket a kérdéseket. Már nagyon unalmas... Kb.senkinel se kizáro ok rajtad kivül akinel meg igen azzal sose jönnek össze. Mert egy beszükült latáskörü b***arom... Senki se kivancsi itt rad öreg. Es attol mert mar nem a tetovált lányokat szidod tudjuk hogy te vagy... NE ÍRJ KI TÖBB ILYEN KÉRDEST. Egyebkent meg sok embernel nem hogy kizáro ok hanem bónusz. Peldaul nállam is... Az emberek egy másik részet meg nem érdekli... Akiket meg igen azokból nem kérek ahogy a többi ember sem aki olvassa ezt a kategoriat...
19/F
Utolsó előtti vok..
Csak ujra olvastam,mert ugylátom,hogy nagyon élesbe megy ez a lövészárokharc.A tetkósok kontra nemtetkosok között.
Elöször is a társkeresés az történhet például akkor is,ha valaki együtt élt sokáig egy olyannal ,akinek ez bejött.
Tehát a "miért csináltatnak tetkót,ha tudják.."értelmetlen
Nem tudhatják,mert nem közvetlen társkeresés előtt ugranak be gyoran felvarratni egy csirkét,vagy "üsd meg"-et vagy akármit,sárkányt,mittomén.
Irhattad volna azt is,hogy a dagadtság miért éri meg,mikor kizáró ok.
Érted?
Van akinek bejön,van akinek nem.
Ilyen az élet.
Én is azon gondolkodtam,hogy ha biszex lennék,akkor jobb lenne.Dupla esélyem lenne.Jobban megéri.
De nem vagyok az.Igy nem foglalkozom az 50%al,ami kiesik.Nekem a másik 50% nő jelenti a 100% ot.
És megtehetem?Naná,hogy meg!
Tök mindegy, csináltat csináltat az pedig hogy neked bejön-e majd te eldöntöd.
Tetkósoknak meg nem kell kiakadni, meg játszani a nagy primadonnát emiatt... azon se primadonnáskodik a tetkósok többsége, hogy a kövérség nem jön be valakinek, vagy vagy a vörös haj. Ez sem különb... Ízlések és pofonok.
Mindenki olyan embert választ amilyet akar, ha meg nem jön össze akkor lead az igényeiből vagy marad egyedül. Nekem a tetkóval nincs bajom, de barátnőn nem szeretném látni attól függetlenül hogy ismerősök tőlem tetőtől talpig lehetnek tetkósok.
Amúgy meg inkább választok olyan partner aki pár alap dolognak megfelel mint aki még annak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!