Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért éri meg sok embernek...

Miért éri meg sok embernek tetoválást csináltatni, amikor az jelentősen beszűkíti a lehetőségeiket társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Az emberek felénél kizáró ok. Olyan jól megy nekik a társkeresés, hogy megtehetik? Nem hinném.

2020. jan. 30. 17:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Pedig bizony megtehetik. Ha valaki tetoválásokat szeretne, tetoválásokat akar viselni, akkor azt pont nem fogja érdekelni, hogy esetleg emiatt valaki elutasítja. Majd lesz olyan, akinek tetszik.
2020. jan. 30. 17:50
 2/27 anonim ***** válasza:
74%
Jobban tetszik nekik egyv tetoválás minthogy egy felszínes ember mellett legyenek.
2020. jan. 30. 17:50
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Nekem nincs tetoválásom, de azt szoktam mondani, hogy egy seggel csak egy lovat tudok úgyis megülni. Nem akarok tetszeni mindenkinek, mert monogám vagyok, jobbára csak egy emberrel fogok élni vagy éveket eltölteni.

És az nem egy ilyen judgy dickhead lesz.

2020. jan. 30. 17:51
 4/27 A kérdező kommentje:
#1: Ez kb olyan amit mondasz, hogy lesz olyan, akit nem zavar, hogy túlsúlyos vagy.
2020. jan. 30. 17:52
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Vagyok olyan jó nő, hogy senki nem a tetoválásaimon fog fent akadni amikor meglát pucéran. Aki pedig igen az nem engem keres, vagyis pont nem érdekel a véleménye.
2020. jan. 30. 17:52
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Már megint te?
2020. jan. 30. 17:53
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ez kb olyan amit mondasz, hogy lesz olyan, akit nem zavar, hogy túlsúlyos vagy."

Talán azért, mert ez is igaz. Képzeld, az ízlés egyénfüggő, van, akinek tetszik a túlsúly és ... dobpörgés ... van, akinek tetszenek a tetoválások. Durva, mi? Talán egyszer felfogod a korlátolt kis agycsökevényeddel.

2020. jan. 30. 17:54
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
Te mitől vagy ennyire frusztrált a tetoválásokkal kapcsolatban? Megvert ovis korodban a tetkós konyhásnéni?
2020. jan. 30. 17:56
 9/27 anonim ***** válasza:
95%

A fiatalok több, mint felén van tetoválás, náluk eleve nem lesz kizáró ok. Akin nincs, azok többségénél sem kizáró ok, ugyanis ők se tehetik meg, hogy ennyire válogassanak.

Akinek ez kizáró ok, azt pedig én is szeretném kizárni a lehetséges jelöltek közül. Nem egymást keressük.

2020. jan. 30. 17:57
 10/27 A kérdező kommentje:

"Akin nincs, azok többségénél sem kizáró ok, ugyanis ők se tehetik meg, hogy ennyire válogassanak."

Aki igazán jó parti, az válogathat. Rájuk ez nem érvényes.

2020. jan. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!