Mi értelme van a tetoválásnak?
De ugyanolyan bolondság mint a műköröm.
Felesleges
Vannak akik csak azért, mert tetszik. Divat. Nem akarnak átlagosnak kinézni. Van aki a tetkót vmi eseményhez, személyhez kapcsolja, és akkor annak mély, komoly jelentősége van, fontos a viselőjének.
Én is fel akarok varratni a közeljövőben egy teljes karos irezumit, mert szeretem a japán kultúrát és művészetet, és mert sztem rohadt jól néz ki :D
Van egy amcsi patológus az instán, mrs.angemi. Neki meg a férjének is tele van a teste tetoválásokkal, és egyszer kiírta azt, hogy amikor megöregszenek, ráncos lesz a bőrük, és a tetoválások már nem néznek ki olyan jól, akkor nem akarja, hogy az emberek azt gondolják, hogy milyen qrva rondák, hanem hogy ők ketten milyen jó életet éltek le együtt. Ő legalábbis azt fogja gondolni, és a legvégén csak az számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!