Hogyan készítsek a cicám tappancsáról lenyomatot tetoválásnak?
Figyelt kérdés
Valami olyan módszert szeretnék találni, ami nem káros számára.2019. ápr. 14. 14:22
1/6 anonim válasza:
befested pl. vízfestékkel a tappancsát és rányomod egy papírlapra.
2/6 anonim válasza:
Ne vízfestékkel. Valami természetes anyaggal inkább. Pl céklalével.
3/6 anonim válasza:
Én vízfestékkel csináltam, oké, hogy nem természetes, de így két év után mondhatom, hogy nem lett baja. De a természetes módot, ahogy az előző válaszoló is írta pl céklalé, jobban támogatom én is.
4/6 SzilKa válasza:
Rúzzsal kend be a talpát, az biztos nem káros számára és könnyen le tudod törölni utána.
5/6 anonim válasza:
Rakd rá egy fénymásolóra ;) Lehet, még élvezni is fogja :D
De akár kicsit agyagos vizes talajjal is, meg egy nagy mondjuk A3-as papírral is eljátszhattok. Mind a 4 tappancs, és kicsit ide-oda sétál. Akkor több mintád is lesz és kiválasztod a neked tetszőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!