Köldök vagy nyelv pc? Melyik fáj jobban?
Figyelt kérdés
Esetleg akinek van mindkettő,attól kérdezem h neki melyik fáj jobban?
Akinek csak az 1ik van az is írj meg h mennyire fájt neki+mennyibe került....?
köszi
2010. júl. 6. 14:46
11/19 anonim válasza:
nekem a köldökömben van és nem fájt vagyis egy picit kellemetlen volt de nem fájt:) ez biztos több ideig gyogyul de sztem szebb is :D
15L
12/19 Bijju válasza:
a nyelv pc-t le tod nyelni ha evésnél egy kicsit is figyelmetlen vagy... deh azért abba is gondolj bele h köldök pc-nél csak egy "kis" bőrt szúrnak átt a nyelv pc-nél meg egy vastag izmot... szerintem mind a kettő szép.. az egyik válaszoló írta h neki fájt a köldök pc de azt is hozzá tette h kozmetikus csinálta lehet h azért volt neki rossz mert nem értett hozzá mindenképpen gyakorlott piercerhez menj... remélem tudtam segíteni
13/19 A kérdező kommentje:
igen köszönöm=)
de azért valahogy mégis a nyelv pc húz jobban magához...a köldök pc-től félek...nem tudom miért.De végülis az is ugyanúgy tetszik mint a nyelv pc.
2010. júl. 10. 13:46
14/19 anonim válasza:
Nekem köldökömben van.Csak pont addig fájt, ameddig átszúrta, az meg ugye nem tart sokáig :) szóval még bőven az elviselhető kategóriába tartozik.Mellékesen nekem is kozmetikus csinálta 3000 ft-ért.Én is inkább azt mondom, hogy normális piercingeshez menj ne kozmetikushoz, bár nekem szerencsére nem baszta el :D Szerintem csináltasd meg mindkettőt =) én is gondolkodok régóta egy nyelvpiercingben :D
15/19 anonim válasza:
Köldököm alig fájt, a nyelvnél meg elájultam :D
16/19 anonim válasza:
Köldökömet 3x szúrták, egyáltalán nem fáj! Csak kellemetlen, az is inkább a tudat miatt :)
17/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!;)
szerintem megcsináltatom mind a kettőt :D
(mivel hastáncolok,jól fog jönni a köldökömbe 1 pc :D )
2010. júl. 12. 14:06
18/19 anonim válasza:
Nekem is van most mindkettő! Nagyon sok helyen volt már de a köldök fájt eddig a legjobban a nyelv csak a második helyen volt...
19/19 anonim válasza:
Sztem a köldök pc-t válaszd mert 1 az jobban látszik..meg az szebb sztem mint a nyelv pc :) de ahogy akarod ez cska egy javaslat volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!