A nyelv vagy a köldök pc a jobb? többi lent :D
Háháhhá, de jót röhögtem rajtad.
Örülj neki, hogy normális szüleid vannak és ezt mondták.
Most egyik sem, 3 év múlva meg majd eldöntöd.. arra nem is biztos, hogy akarod.
A nyelv fájdalmasabb és a gyógyulási idő végéig kényelmetlenebb is, de szerintem hosszabb távon a köldök pc macerásabb, mert beakadhat a ruhába, satöbbi.. a szádba kevésbé akadozik be és ha meggyógyult hamar meg lehet szokni vele az evést.
Minek akarsz ilyeneket 13 évesen?
Tényleg érdekel.
Szerintem ha a fájdalom és kellemetlenség alapján kell dönteni akkor mindenképpen a köldök pc-t válaszd.
Amúgy tényleg várj még vele legalább 16 éves korodig. Gondolj vissza 10 éves korodra... na legalább ugyanennyi különbség biztosan lesz a 13 éves éneddel 16évesen :D
Nekem volt piercingem, az orromban, de aztán kiszedtem meg meguntam és mindig csak a baj volt vele.
Örülök, hogy leakarnak róla beszélni a szüleid. Majd tényleg várj 16-18 éves korodig. Mert addig szerintem sokat fogsz változni gondolkodásban.
Szerintem amúgy csak pénz kidobás. Anélkül is lehet valaki egyediség, hogy magára aggat ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!