Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv vagy a köldök pc a...

A nyelv vagy a köldök pc a jobb? többi lent :D

Figyelt kérdés
szeretnék pc-t de nem tudom, hogy meiket. amugy 13 vagyok, és a szüleim azt mondják majd ha 16 leszel beszélünk erről.. de én szeretném, és nem tudom meik a kényelmetlenebb és a fájdalmasabb
2011. aug. 4. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Háháhhá, de jót röhögtem rajtad.

Örülj neki, hogy normális szüleid vannak és ezt mondták.

Most egyik sem, 3 év múlva meg majd eldöntöd.. arra nem is biztos, hogy akarod.

A nyelv fájdalmasabb és a gyógyulási idő végéig kényelmetlenebb is, de szerintem hosszabb távon a köldök pc macerásabb, mert beakadhat a ruhába, satöbbi.. a szádba kevésbé akadozik be és ha meggyógyult hamar meg lehet szokni vele az evést.

2011. aug. 4. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
én a köldökre szavazok! :)
2011. aug. 4. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Na kislányom, menjél vissza szépen tanulni a matematikát...:D
2011. aug. 4. 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Minek akarsz ilyeneket 13 évesen?

Tényleg érdekel.

2011. aug. 4. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha a fájdalom és kellemetlenség alapján kell dönteni akkor mindenképpen a köldök pc-t válaszd.

Amúgy tényleg várj még vele legalább 16 éves korodig. Gondolj vissza 10 éves korodra... na legalább ugyanennyi különbség biztosan lesz a 13 éves éneddel 16évesen :D

2011. aug. 4. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt piercingem, az orromban, de aztán kiszedtem meg meguntam és mindig csak a baj volt vele.

Örülök, hogy leakarnak róla beszélni a szüleid. Majd tényleg várj 16-18 éves korodig. Mert addig szerintem sokat fogsz változni gondolkodásban.

Szerintem amúgy csak pénz kidobás. Anélkül is lehet valaki egyediség, hogy magára aggat ilyeneket.

2011. aug. 4. 19:31
 7/14 :) :) :) ***** válasza:
100%
Köldök...am én sem engedném neked 13 évesen a pc-t..
2011. aug. 4. 19:32
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
vedd úgy, hogy a nyelv pc-vel egy ideig beszélni se tudsz..megaztán szerintem akkora r**ancnak tartanak majd a sulidban, hogy még a gondolat is fáj...
2011. aug. 4. 19:37
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Köldök, de csak ha lapos a hasad.
2011. aug. 5. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia. 13 évesen sehova ne akarj. Amúgy is csak divatból kérdezed, látszik... Mi az, hogy melyik a jobb?
2011. aug. 5. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!