Melyik piercing? Nyelv vagy köldök?
sztem a köldök jobb, bár lehet, h lebuknál...
nemcsak a rossz tapasztalat miatt, de sztem jobban néz ki, főleg ha az illetőnek szép alakja van.
Mind2? Nekem mind a kettő van:)
Ha lenyelted a golyót azért mért szedted ki a piercinget mért nem csavartál rá másikat? 23/N
13:00 nem találtam másik golyót, ezért kivettem rá 2 órával vettem 1 golyót de már nem tudtam vissza tenni a piercinget:S
köszi a válaszokat
13:00 vagyok.
Akinek nyelv pc-je van iratlan szabály, hogy mindíg legyen nála egy nyelv pc "készlet", pont az ilyen esetekre. Nekem a pénztárcámban van egy kis átlátszó tasakba. Egyáltalán nem foglalja a helyet.
Ha a nyelv pc mellett döntessz, fogadd meg ezt a tanácsot, ls a többiek is.
Nekem 1 hónapja lett újra szúrva, mert tudatosan vettem ki, de hiányzott és visszaszurattam. Nekem pár óra alatt befort "középen", de a nyelvem "tetején" még mindíg van egy kis lyuk:)
Nekem a köldökömben van sztem ott jobb .
Ha nem szoktál rövid felsőket hordani vagy strandra járni ahol ott vannak a szüleid nyugodtan csináltasd meg a köldöködbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!