Lelehet nyelni a nyelv pc-t? OO lehet hülye kérdés de kiváncsi vagyok. Mert nem tudom hg nyelv vagy köldök pc-t rakassak. :S
Figyelt kérdés
orromba már 2× volt beggyuladt... érdemes köldökbe vagy nyelvbe tetetni? mondjuk a nyelv pc-től kicsit fosok..xD mihwan ha lenyelem?:| vagy bedagad..xD ááhh.::S:D segítsetek.:D2009. nov. 28. 22:31
1/15 anonim válasza:
Persze hogy le lehet, kieshet bárhonnan, a nyelvből is és este lenyeled. Előfordul, de majd kijön, nincs gond belőle én is bezabáltam már kettőt xD
Ha bedagad az mondjuk gáz... inkább köldökbe tegyél akkor ha félsz.
2/15 anonim válasza:
Én még nem nyeltem le egyszer sem szerencsére pedig már vagy 5 éve van.. Viszont mikor megcsináltattam k*rvára bedagadt.. xD De kb. 2-3 hét alatt lelohadt.. De ez emberfüggő.. van akinek be sem dagad :)
3/15 A kérdező kommentje:
lenyelni:| és a fém az csak ugy kijön:O? de mondjuk a köldöknek is vannak veszélyei itt pl olvastam olyat hg valakinek belsöleg volt begyulladva és müteni kellet..:S
nah de irjatok még választ..xD
2009. nov. 28. 22:51
4/15 anonim válasza:
nálunk a suliban volt egy srác asszem aki lenyelte és utána meg is kellett operálni szóval nem a legveszélytelenebb
5/15 anonim válasza:
Nekem a nyelv nagyon nem tetszik, de a köldökömben van, nagyon jól néz ki, és ha télen csak pci ékszer van benne, ami nem lóg, akkor belekapni se könnyű :) én mindenképp ajánlom!
6/15 anonim válasza:
elárulok egy titkot, mindegyiknek megvannak a maga veszélyei, nem csak a nyelv meg a köldök piercingnek. ez az amit bevállalsz akkor ha valóban akarod azt a piercinget. ha ennyire félsz, ne csináltass sehova. egyébként a puszta életnek is vannak veszélyei, bele lehet halni. az emberek 100%-a bele is hal.^^
7/15 anonim válasza:
Nekem 3 éve van nyelv pc-m és egyszer sem nyeltem le. Eleve, ha rendesen rá van csavarva a golyó a szárra nem tud sehogy letekeredni!!! ergo, nincs rá esély.
8/15 anonim válasza:
6éve hogy nyelv pc em van ,egyszer sem nyeltem le.S nekem be sem dagadt amikor csináltattam!
22/L
9/15 anonim válasza:
Egyik haverom lenyelte éjszaka, és reggelre be is forrt a lyuk a nyelvén. De azért volt ez, mert előtte csavargatta a golyót rajta és kilazult. Nekem a piercinges úgy ráhúzta a golyót, hogy leszedni alig bírom. Tehát én nem nyeltem le. Ha az orrod nem bírta, lehet máshol sem fogod, orvosi fémet tetess ha megcsináltatod. Én sem bírtam a fülemben semmit, de a nyelvemben az orvosi acéltól semmi bajom nem volt. Egyébként kicsit be fog dagadni szúrás után, ez normális. De nem extrém módon, nem kell félni. Enni tudtam tőle, annyi volt, hogy a "gy, ty, " betűket hülyén mondtam ki, de az is elmúlt, ahogy lement a dagadás.
10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D csöppet meg nyugodtam a nyelv pc-vel kapcs.:D sztem a nyelv pc annyiraaa jooo.:D de a köldökkel meg az a gáz hg ha meg hizok akk hg fog kinézni:S? nah majd még gondolkozok..XD de irjatok válaszokat mééég.:D am nekem van egy "betegségem":P (vastagbél.fekély.:S:S) nem tudom gh tudjátok e hg ez mit jelent.. annyi hg gyogyszert szedek hg ne gyulladjon be a belem.:P nah szal 3 havonta járok dokihoz kontrollra.... és anyu azt mondta hg csak akkor engedi meg a pct hg ha a doki azt mondja hg lehet a köldökömbe..szerintetek mit fog mondani???:S de majd mondjuk a nyelv pct is meg kérdezem hg lehet e... szerintetek?
2009. nov. 29. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!