15 hetes terhes kérdés köldök kifordulással kapcsolatban?
szia!
Nekem is nagyon mély köldököm van, olyannyira, hogy terhesség alatt, csak feljebb jött, de nem fordult ki. Olyan furcsa volt így látni, hozzászoktam a "nagy fekete lyukhoz"
Piercinggel kapcsolatban: Én a pozitív teszt után egyből kivettem a köldökpiercingemet. Szülés után mikor már volt időm és kedvem ilyeneket is nézegetni, meglepődve láttam, hogy a piercing helye egy ici-picit sem nőtt be...........sőt............frankón kinyúlt a szúr lyuknál is a bőr. Visszatettem a piercinget, de nagyon ocsmány és fürdés után, amikor vizes vagyok, volt hogy már csak úgy átsiklott, kiesett rajta a piercing........szóval ekkora nagy lyuk lett ott. Életem legnagyobb butasága volt a piercing csinálás. De ez legyen a legnagyobb bajom............
Van egy csodálatos 10 hetes egészséges kislányom
Azonnal ki kell venni amint megtudod, hogy babás vagy, mert nagyon lassan regenerálódik és könnyen szétszakad a lyuk.
Sajnos már láttam rá példát és nagyon nem szép és kellemes.
Egy szülésznő hallgató aki éppen most tölti nyári gyakorlatát
a piercinget velem nagy felháborodásokat követően az UH-n vetették ki, mondván hogy tönkremegy a szerkentyű :)
a köldököm nekem is mélyen van, hatalmas hasam volt és csak kisimult a köldököm, de nem dudorodott ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!