Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Köldök vagy nyelv pc? Melyik...

Köldök vagy nyelv pc? Melyik fáj jobban?

Figyelt kérdés

Esetleg akinek van mindkettő,attól kérdezem h neki melyik fáj jobban?

Akinek csak az 1ik van az is írj meg h mennyire fájt neki+mennyibe került....?

köszi

2010. júl. 6. 14:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak nyelc pc-m van,de egy kicsit sem fájt a szúrás.Elérzéstelenítik,semmit nem fogsz érezni,utána sem fájt,csak bedagadt és kellemetlen volt.De mindössze 5 napról volt szó,kibírható ha tényleg tetszik. :)
2010. júl. 6. 20:35
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
mi a fenére találták ki a piercinget? szerintem nincs semmi értelme, és baromi ronda...
2010. júl. 6. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem mind2 van, de ha belegondolok...egyik sem fájt annyira, h említésre méltó legyen...kellemetlen volt, de fájdalomnak nem mondanám...a microdermal fájt...de azt máshogy szúrják, és nem is hasonlatható össze a másik 2vel
2010. júl. 6. 23:08
 4/19 anonim válasza:
amikor csinaltattam nem fajt a nyelvem csak bedagadt.1evig volt bent. mar 2eve nincs bent mert meguntam:D majd a szem pcm akarom visszateni de csak aranyat. . a helye azota megvan mind a 2tonek. ::D
2010. júl. 7. 07:42
 5/19 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

várom még!:D

2010. júl. 7. 16:13
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem a köldök kibírhatatlan volt, majdnem elájultam (pedig magas a fájdalomküszöböm, főleg ha önszántamból sanyargatom magam), de azt még hozzátenném, hogy kozmetikus szúrta (a döfködés egyébként kifejezöbb rá). A nyelvpc ellenben abszolút nem fájt, hálistennek fel sem dagadt, nem volt vele semmi problémám, és azt piercinges szúrta. Jah, a köldököm 9 (!) hónap után sem volt begyógyulva...
2010. júl. 7. 20:09
 7/19 A kérdező kommentje:

jujj:(

hát lehet h maradok a nyelv pc-nél...:)

2010. júl. 8. 15:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ez alapján dönts. Mer valakinek az egyik, valakinek a másik fájt jobban, és hagyott kellemetlen emléket. Ez változó, lehet hogy neked pont a másik lenne fájdalommentes, nem tudhatod. Inkább azt döntsd el hogy melyiket szeretnéd jobban :) Nekem köldök pc-m van, és nagyon imádom, egyáltalán nem fájt meg semmi. Én helyedbe azt csináltatnék, de ez csak rajtad múlik melyik tetszik jobban, biztos szép lsz ;)
2010. júl. 8. 15:30
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem a köldökömben és a nyelvemben is van. Egyiket sem bántam meg. Egyik sem fájt, kicsit sem. A köldökömben 5 éve, a nyelvemben 2 éve van benne, de én nagyon szeretem őket! A köldök piercing 5000 Ft, a nyelv 7000 Ft volt. Nekem piercinges csinálta.

Sokan mondják, h hülyeség a piercing, meg a tetkó, de sokaknak tetszik, és tartsuk tiszteletben ezt! Tanácsot kért, nem kioktatást! És a piercing ugyanolyan "sebet ejt", mint egy fülbevaló (egy szúrás), csak a piercinget még mindig nem tudják elfogadni! Majd írd meg, h végül mit választottál!

2010. júl. 8. 22:51
 10/19 A kérdező kommentje:

hát most már nagyon elbizonytalanodtam....

tetszeni tetszik mind a kettő,ezért kérdeztem is,hogy melyik fáj jobban és az alapján döntöttem volna...

lehet megkellene csináltassam mind a kettőt :D

egyszerűen nem tudok dönteni...

(am a köldök pc-től kicsit félek,mert ha azt csináltatom meg és beleakad valamibe,vagy kiszakad....a nyelv pc meg csak a számban marad,és ha minden jól megy csak nem fogom lenyelni....)

azért köszi a válaszokat,írjatok még!;)

2010. júl. 9. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!