A nyelv vagy a köldök pc a jobb?
szerintem a nyelvbe jobb.
nyelvbe fájdalmasabb.
nyelv piercing a későbbiekben jo lehet (gondolom érted a célzást :D) most is pl csóknál.
mondd szüleidnek h se a nyelvedbe se a köldöködbe nem látszik,csak ha te is akarod..
bocs,de a köldök pc.nek 2 hónap kel,h. begyógyuljon
TUDOM,mert nekem is van.
két hónapig kened,de utánna már abszolút nem kell.soha és nem is érzed hogy ottvan.na meg nagyon szép :]
Köszi szépen az eddigi válaszokat, sokat jelentett! =)(=
Remélem be fog majd válni a dolog... csak az a baj hogy nem tudom hogy a csók és egyéb dolgok hogy fognak vele menni, de majd lesz vhogy :D
Remélem itthon a szülőket rá tudom venni vhogy...
KÖLDÖK!!!!!
Sokkal szebb, mutatósabb, és van értelme. Mindenkire nyújtogatni akarod a nyelved, hogy lássák? Én 2 nap után kivettem, mert begyulladt. Míg a köldökömbe 7 éve van. 13 évesen csináltattam.
Nekem sem engedték, elmentem, megcsináltattam, hazamentem, megmutattam.
Hát nem tudom, mert nekem alapból van olyan mikor begyullad a köldököm és hallottam több hónapot kell vele szenvedni :/
Nem tudom hogy legyen...
Várom a tanácsokat!
A köldök is begyógyul, ugyanúgy, mint a nyelv. És egy jó felsővel, igazán szépen mutat, még ha nincs kint a hasad, csak olyan a felső és átlátszik. Ha a szüleid nem engedik, akkor hazamégy úgy, hogy nem bírsz beszélni?
1000-rel a köldökre szavazok. Jártas vok mindkettőben, szóval... :)
Köszi szépen! :)
Hát ebben van némi igazság!
De van mikor egy nyáron begyullad a köldököm, csak úgy.. meg nem akarok hónapokat szenvedni a köldökömmel, és azért nem tudnék strandolni, meg ilyesmi.
De azt mondják h nagyon szép hasam van, mert akár mit és akár mennyit eszek sem puffad fel. Szóval lehetnék olyan felsőbe is amiben kint van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!