Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv vagy a köldök pc a jobb?

A nyelv vagy a köldök pc a jobb?

Figyelt kérdés
Melyik a fájdalmasabb vagy melyiket szeretik jobban? 14 éves vagyok, 15-öt töltök szeptemberbe, és még a tavaszi szünetben szeretnék csináltatni valamelyiket hogy nyárra nagyjából helyrejöjjön! Kérlek segítsetek! De persze itthon 1iket sem szeretnék engedni, ezért sem tudom mi legyen, de én nagyon szeretnék! Hogy vegyem rá őket? Kérlek segítsetek.. köszi előre is!
2009. febr. 7. 23:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a nyelvbe jobb.

nyelvbe fájdalmasabb.

nyelv piercing a későbbiekben jo lehet (gondolom érted a célzást :D) most is pl csóknál.

mondd szüleidnek h se a nyelvedbe se a köldöködbe nem látszik,csak ha te is akarod..

2009. febr. 8. 01:04
 2/25 anonim ***** válasza:
71%
Nyelvbe jobb.A köldök pcnek 6 hónap kell hogy begyógyúljon,addig,fáj,gyulladt és gennyeczik.A nyelvnek kb1 hét nekem a nyelvbe van,kb 2-4 napig volt kellemetlen érzés,nem fájdalmas.A nyelvbe nem is látszik hogy van pced,nekem még most is kérdezik hogy eddig nem látták,mióta van benne(5éve)pedig mindennapi kapcsolatban vagyok velük.
2009. febr. 8. 02:13
 3/25 anonim ***** válasza:
81%

bocs,de a köldök pc.nek 2 hónap kel,h. begyógyuljon

TUDOM,mert nekem is van.

két hónapig kened,de utánna már abszolút nem kell.soha és nem is érzed hogy ottvan.na meg nagyon szép :]

2009. febr. 8. 02:36
 4/25 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat, sokat jelentett! =)(=

Remélem be fog majd válni a dolog... csak az a baj hogy nem tudom hogy a csók és egyéb dolgok hogy fognak vele menni, de majd lesz vhogy :D

Remélem itthon a szülőket rá tudom venni vhogy...

2009. febr. 8. 10:45
 5/25 anonim ***** válasza:
60%

KÖLDÖK!!!!!

Sokkal szebb, mutatósabb, és van értelme. Mindenkire nyújtogatni akarod a nyelved, hogy lássák? Én 2 nap után kivettem, mert begyulladt. Míg a köldökömbe 7 éve van. 13 évesen csináltattam.

Nekem sem engedték, elmentem, megcsináltattam, hazamentem, megmutattam.

2009. febr. 8. 15:37
 6/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, mert nekem alapból van olyan mikor begyullad a köldököm és hallottam több hónapot kell vele szenvedni :/

Nem tudom hogy legyen...

Várom a tanácsokat!

2009. febr. 8. 17:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Ha a nyelvbe csináltatsz,akkor egy idő után nem is érzed hogy benne van.Nem fog zavarni semmiben.
2009. febr. 8. 18:01
 8/25 A kérdező kommentje:
És a köldök? Az rossz utána? Nagyon bizonytalan vagyok sajnos :/
2009. febr. 8. 18:37
 9/25 anonim ***** válasza:

A köldök is begyógyul, ugyanúgy, mint a nyelv. És egy jó felsővel, igazán szépen mutat, még ha nincs kint a hasad, csak olyan a felső és átlátszik. Ha a szüleid nem engedik, akkor hazamégy úgy, hogy nem bírsz beszélni?

1000-rel a köldökre szavazok. Jártas vok mindkettőben, szóval... :)

2009. febr. 8. 21:27
 10/25 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! :)

Hát ebben van némi igazság!

De van mikor egy nyáron begyullad a köldököm, csak úgy.. meg nem akarok hónapokat szenvedni a köldökömmel, és azért nem tudnék strandolni, meg ilyesmi.

De azt mondják h nagyon szép hasam van, mert akár mit és akár mennyit eszek sem puffad fel. Szóval lehetnék olyan felsőbe is amiben kint van!

2009. febr. 8. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!