Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv vagy a köldök pc a jobb?

A nyelv vagy a köldök pc a jobb?

Figyelt kérdés
Melyik a fájdalmasabb vagy melyiket szeretik jobban? 14 éves vagyok, 15-öt töltök szeptemberbe, és még a tavaszi szünetben szeretnék csináltatni valamelyiket hogy nyárra nagyjából helyrejöjjön! Kérlek segítsetek! De persze itthon 1iket sem szeretnék engedni, ezért sem tudom mi legyen, de én nagyon szeretnék! Hogy vegyem rá őket? Kérlek segítsetek.. köszi előre is!
2009. febr. 7. 23:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen értem ám mire gondolsz ! :)

Hát nekem most nagyon tetszik a szépségpötty, és meg is engedték itthon, szóval szerintem csináltatni fogok! Van akinek tetszik, van akinek nem, de nem érdekel. A lényeg az, h nekem tetsszen. Nem? :D

2009. febr. 14. 10:15
 22/25 anonim válasza:
Jó úton haladsz az első osztályú diszkóribi felé...
2009. febr. 14. 23:45
 23/25 A kérdező kommentje:
De nem értem, hogy akinek van monroe piercingje, az miért ribi ? Meg én nem szoktam elítélni azt, akinek van piercingje, vagy nem értem ezt hogy gondolod, sztem attól még nem ribi valaki.
2009. febr. 15. 18:15
 24/25 A kérdező kommentje:

Amúgy ma megcsináltattam a köldök piercinget :)

Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel, válaszolok rá szivesen =)

2009. febr. 20. 22:09
 25/25 anonim válasza:

Megcsináltattad? :O :))

Szüleit tudtak róla? Fájt nagyon?

Mennyi ideig fájt? Begyulladt? (: Nem akad bele a ruhádba vagy valami? :S

Lett azóta más pc-d is? (:

2011. márc. 2. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!