A nyelv vagy a köldök pc a jobb?
én is jártas vagyok mindkettőbe,de az nem igaz hogy a nyelvbe 2-4napig kellemetlen...több ismerősöm is van akiknek van a nyelvükbe és bizony 1hétig fájt.....és az hülyeség h "nyujtogatod a nyelved h lássák" mivel ennyi erővel "mindig kintlegyen a hasad h lássák"
a köldökbe esztétikai szerepe van inkább,míg a nyelvbe nemcsak...én a nyelvre szavazok:) :)
1. voltam.
2009. febr. 9. 15:02
a köldökre szavazok, szerintem az nagyon szép főleg, ha lapos hasad van :) én is szeretnék csak sajnos nem engedik, pedig 18 éves vagyok, de amíg gimibe járok nem lehet...
2009. febr. 10. 10:05
nekem nyelv piercingem van ... nem fajt mikor szurtak ... mert zsibbasztoval csinaltak .. aztan bevolt dagasva de ez termeszetes .. minden piercing be dagad az elso par napba ,valakinek genyesedik is ... de ettol nincs semmi baj,ez igy termeszetes...koldok piercingem nem volt de en ugy hallottam h lasabban gyogyul es jobban faj es a hatranya az h faj akkor mikor leulsz es elorehajolsz...
es a nyelpiercingre szavazok :)
nekem is van ... imadok vele jatszani .... csokolozasban is jo .. meg oralis szexnel :P .. bar 14 evesen n hiszem h az utobbinal hasznat veszed (remelem)
ha pedig n tudsz donteni tegyel mind a 2ot :) 1ik sem feltuno szoval lehet hogy a szuloknek sem lesz vele baja
2009. febr. 10. 19:29
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kommenteket! Aranyosak vagytok! Hát megoszlanak eléggé a vélemények... de azt mondták h nekem jól állna a köldök pc mert szép és kicsi, lapos hasam van szóval az jól állna, a nyelv alapból tetszik, de már a monroe és felkeltette az érdeklődésem mióta mondták h nekem milyen jól állna... hát már nem tudom tényleg, h mit tegyek...
15/25 anonim válasza:
Sztem a pocket pc a legjobb!
2009. febr. 13. 12:36
16/25 anonim válasza:
szerintem a nyelv pc jobb! nekem volt mind a kettő a nyelvembe még most is meg van kb 8 éve de a köldökömet át szurattam 3x is de mindig kilökte! én is 13 voltam mikor csináltattam és anyám észre se vette és ugyanugy beszéltem! szerintem a nyelvedbe rakass főleg ha amugy is be szokott gyuldani a köldököd!
2009. febr. 13. 12:52
17/25 anonim válasza:
szija nem tudom milyenek a szüleid de én pont 4 hete csináltattam a nyelv pc-m.Anyám közölte hogy kiszaggatja a számból meg hasonlók...azóta már nagyából belenyugodtak a dologba és úgy gondolják amit nem látnak az nincs is ott.Ha a szüleid nem engedik tehát egyértelmű hogy nyelv.nem annyira feltűnő,és a strandolás sem áthat neki.A fiúk imádják és ha nem villogni akarsz vele akkor pont megfelelő dolog! Én a nyelv mellett vagyok de ezt neked kell tudnod
2009. febr. 13. 14:07
Én azt tudom tanácsolni, hogy amíg bizonytalan vagy, egyiket se csináltasd meg. Ugyan nem tetkó, de mégis... Lehet hogy megcsináltatod az egyiket, és aztán bánni fogod hogy az lett. Ha a köldököd begyullad, kérdezd meg, hogy lehet-e egyáltalán. Szerintem egy 15 éves lányon egyik sem szép és szexi, de ez az én magánvéleményem, jobban szeretem ha egy fiatal lány természetes és "ártatlan".
2009. febr. 13. 18:51
19/25 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! lehetséges h igazad van
de éppen ezért a monroe pc mellett döntöttem, mert az nem is feltünő és sztem szép is, és meg is engedték :)
ehhez mit szóltok?
köszi szépen nektek :) puszika!
1.vok.
az is szép,de nekem konkrétan csak a nagyonpici köves tetszik.(de amugy szépségpötty piercing mellé ne csináltass derékra tetkót:D gondolom érted..:D:D)
2009. febr. 13. 22:31
Kapcsolódó kérdések: