Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az AVON...

Mi a véleményetek az AVON termékeiről? ( ( kérdések ) )

Figyelt kérdés

Rövid közvélemény kutatást szeretnék arról, hogy kinek milyen termékek jöttek be és miért.:))

Mennyire szoktatok aktívan rendelni egy kampányon belül?

Előnyben tartjátok a Rossmann vagy a DM termékeit, mint az AVON-t, ha igen miért? Mi azokban a termékeknek a márkája?

Teszem fel pl.: Essence, Miss Sporty, Balea, Isana stb.stb.

Oriflame szerintetek miben és mennyire másabb az AVON termékcsaládjaitól? :)))

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat

Ui.: Írjatok nemet , és kort. :)))

18/L

2010. júl. 5. 15:50
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Nah megjöttek a termékek... tudom nem szokás tárgyakra ezt mondani, de ezek imádni valóak:D

a szempillaspirálok nagyon jók, SŐT a Color Trendes kétszínű szemhéjfesték is:D

a Bali Blis meg áhhh... vegyétek meg nagyon finom illata van !! :P

Amúgy ÖRÖMHÍR: a 11-es kampányban visszaköszön a cukros tusfürdő:P:D Érdeklődjetek majd a Tanácsadónőknél utána:D

2010. júl. 8. 21:30
 32/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, avonozom. Így aztán magamnak is rendszeresen minden kampányban rendelek, hisz nem bírom ki, hogy azt a 10-15 ezer forintot, amit kapok, ne vásároljam le rögtön:D Amiket én rendelni szoktam: karcsúsító-feszesítő-narancsbőr elenni krémzselé, arctisztító hab, körömlakkok, intim lemosó--nagyon jók , szempilla spirál. A Dm, rossmannhoz nem nagyon tudok viszonyítani, mivel már 5 éve "avonozunk" , Egy éve vettem át édesanyámtól a rendezést, de mikor ő csinálta, akkor is mindig onnan szereztem be a cuccaimat. Sztem nagyon jók. De ha egy tanácsomat megfogadtok, akkor soha nem rendeltek belőle "Pastel Pink" körömlakkot, színváltós szájfényt, francia manikűr körömlakk szettet, szemceruzát. Ugyanis ezek azok a termékek, amelyeket képtelenek vagyunk használni. A körömlakknak nagyon színe lenne, de nagyon "csíkos", uyganúgy mint a francia szett. A szemceruzában van vmi oylan anyag, amitől homályos látunk: a COLOR TRENDESről beszélek, a szívnváltós szájfény pedig annyira ragaod, nyúlós, hogy vmi undorító. Ezen kívül nem ajánlom a körömlakk lemosót sem, ugyanis semmivel sem jobb mint a " 100 ft-os boltban" kapható körömlakklemosók, scak drágább, nem jobb minőségű. Nem ajánlom a szőke melírozó krémet sem. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de kérdezz bátran, hátha tudok segíteni:)Oriflame: Háát...én abból is szoktam rendelni:D De csak nagyon ritkán, érdemes átlapozgatni az oriflame katalógust, és az avont is, és összehasonlítani az árakat, és úgy rendelni, hisz egyik cégnek sem jobbak a minőségei a másiknál, Én így gondolom. Remélem tudtam kicsit segíteni:) Szép napot mindenkinek!:)
2010. júl. 9. 14:00
 33/39 anonim ***** válasza:
Ja és a cukros habfürdőt én is anygon szeretem, scak anygon ritkán van az adott kampányban:)
2010. júl. 9. 14:01
 34/39 anonim ***** válasza:
Bocsánat! siettem...Szal a cukrosat én is nagyon szeretem, csak nagyon ritkán lehet rendelni
2010. júl. 9. 14:02
 35/39 anonim ***** válasza:
Jajj tényleg az a melírozó:S valami borzalom.
2010. júl. 9. 14:23
 36/39 anonim ***** válasza:
A dm az nagyon jo,en inkabb az avontol szoktam vasarolni,de az avon csak annyiban jo,hogy mindenki azt hasznalja es nagy a hirneve maskulomben atlagos...es draga!
2010. júl. 9. 15:32
 37/39 anonim ***** válasza:
en is nagyon szeretem az avon termekeket , es nagyon sok mindent vettem/veszek . nagyon sok parfumom , koromlakkom , testapolom , taskam , ekszerem , es sminkem van az avontol. szerintem sokkal jobb mint az oriflame
2010. júl. 9. 20:44
 38/39 anonim ***** válasza:
ja es 17 lany
2010. júl. 9. 20:44
 39/39 A kérdező kommentje:

hááát... nekem nincsen szükségem melírozóra:D... barna színű hajam van:D:P

köszönöm szépen mindenki véleményét.:))

2010. júl. 10. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!