Mi a véleményetek az AVON termékeiről? ( ( kérdések ) )
Rövid közvélemény kutatást szeretnék arról, hogy kinek milyen termékek jöttek be és miért.:))
Mennyire szoktatok aktívan rendelni egy kampányon belül?
Előnyben tartjátok a Rossmann vagy a DM termékeit, mint az AVON-t, ha igen miért? Mi azokban a termékeknek a márkája?
Teszem fel pl.: Essence, Miss Sporty, Balea, Isana stb.stb.
Oriflame szerintetek miben és mennyire másabb az AVON termékcsaládjaitól? :)))
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat
Ui.: Írjatok nemet , és kort. :)))
18/L
Szerintem Avonból főként testápolókat, tusfürdőket érdemes rendelni. A smink cuccokkal nagyon mellé lehet fogni, pl a szemcerka azonnal lekenődik nekem:S.
Persze van kivétel, a csillogó szemhéjfestéket csak innen rendelem, mert széles a választék és tényleg csillog.
Púderek is jók, csak sokkal világosabbak, mint gondolnád.
Krémeket meg anyum rendel onnan.
Összességében jónak mondható, de van jobb..:)
-a smikcuccok jók és olcsók (a Miss Sporty szemcseruzám leolvad, de az Avonos nem, a szájfény amit rendeltem tök tartós, nem gumi-szerű és az illata is jó)
-az aromaterápiás tusfürdőknek pocsék, piaci illatuk van
-a Naturals cuccok nagyon jók, testepermetet, pakolást, krémet és szőrőzsírt próbáltam, azok bejöttek, bár a testpermetek egy része túl tömény (pl. eper, szeder-vanília) de egy kis vízzel higítva jók
-a táskák, ékszerek nagyon gagyik és csúnyák is
-a parfümök jók és olcsók is
-a deók drágák és nem használnak igazán
N/20
Sminkuccom szinte kivétel nélkül AVON-ból rendelt - szemhéjfestékek, szempllaspirál ( legjobb a hosszabító spirál, se Rimmel, sem semmilyen más termék nem olyan jó mint az AVONos) , púder, alapozó ( a bőrszínhez igazodókban még sosem csalódtam) , pirosító-bronzosító , sőt a hajkefém, púderecsetem is innen van. Egyedül a szemhéjceruzával nem vagyok elégedett, azt egy egyszerű közértben találtam, még 2 éve, azóta csak ott veszem meg :) Imádom még a körömlakkokat, de nem a Color Trend-eseket, és egyébként sem rendelek ilyen terméket, szerintem ez mindenből a "gagyibb" változat. A hosszantartó lakkok tényleg hosszan tartanak, most épp 1hete van a körmömön, de még mindig nem vészes... Sampont is rendeltem sokszor onnan, de azért abból van jobb termékcsalád... viszont a hajvégápolók is remekek! Egyedül arckrémet nem rendelek, mert nagyon érzékeny a bőröm, s az elvileg teljesen illatanyagmentes, víz alapu krémtől is kifoltosodtam. Nagyon sok terméket ismerek, ha gondolod kérdezz bátran!
Ja, és nem vagyok naqgy rendelő, csak magam, és családom részére rendelek, nem foglalkozom ezzel.
27/L
közepes minőségű mindegyik, nem olyan rosszak, bár vannak termékek amik nem sokat érnek! Pl.: avon parfűmökkel nem vagyok megelégedve, nem valami hosszan tart az illatuk!
Balea, szeretem a tusfürdők és a samponok, meg a krémek is jók!
Tesóm szokott hozni Fleur de Santé-és termékekek,én azokat használom, nem annyira ismert, de olyan mint az avon meg az oriflame...
köszönöm szépen a véleményeket.:)))
amúgy a kiegészítőkről mi a véleményetek?
Pl.: ezüstözött, aranyozott ékszerekről + stb. ?
Én imádom!^^
Minden kampányban rendelek valamit, szempillaspirál, testpermet, pattikezelő krémek, testápoló, tusfürdő... Szinte mindenem AVONos:D De tanácsadónő vagyok, úgyhogy megengedhetem magamnak a kedvezmény miatt>.<
A habfürdők nekem nagyon bejöttem, általában az egy literes kiszerelést veszem, fantaszikus a cukros illatú... mennyei vattacukor*.* (kár, hogy már nem forgalmazzákT.T)
Mindenkinek csak ajánlani tudom:)
én csak törzsvásárló vagyok most jelenleg... szóval azért érdekelnek a tanácsadók illetve használók véleménye...:))
most szeretnék ezüstözött gyűrűt rendelni, éppen ezért kérdeztem a kiegészítőket is !:)))
Hjajjjj azt a cukros-diós tüsfürdőt-testápolót imádtam, nem tudom miért nem forgalmazzák már :(
A kiegészítőknél azért tudomásul kell venni, hogy ezek bizsuk, ennek megfelelően egy idő után elszineződnek, főként az "aranyozottak" , az ezüst tényleg tovább bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!