Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az AVON...

Mi a véleményetek az AVON termékeiről? ( ( kérdések ) )

Figyelt kérdés

Rövid közvélemény kutatást szeretnék arról, hogy kinek milyen termékek jöttek be és miért.:))

Mennyire szoktatok aktívan rendelni egy kampányon belül?

Előnyben tartjátok a Rossmann vagy a DM termékeit, mint az AVON-t, ha igen miért? Mi azokban a termékeknek a márkája?

Teszem fel pl.: Essence, Miss Sporty, Balea, Isana stb.stb.

Oriflame szerintetek miben és mennyire másabb az AVON termékcsaládjaitól? :)))

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat

Ui.: Írjatok nemet , és kort. :)))

18/L

2010. júl. 5. 15:50
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
100%
Nekem AVON-os termékem egy van, egy testpermetem, viszont az nagyon bevált és folyamatosan is fogom venni, tetszik. Viszont nincs is "kikötött" hely/ üzlet ahol vásárlok ilyenfajta dolgokat.
2010. júl. 6. 08:53
 22/39 A kérdező kommentje:

nekem eleve az aranyozottak nem is tetszenek:D

nagyon ezüstpárti vagyok.:D

igent ez a cukrost tusfürdőt mondták nekem is, hogy sokan kedvelték, és kivonták, de lehet éppen azért, mert új csomagolást kap.:)))

2010. júl. 6. 10:41
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó minden az Avonban..

a szemceruzájuk puha,igaz ez is elfolyik , meg kenődik,de ilyen melegbe mi nem..?!

a szempillaspirál is jó,önbizalomhiányos kis szempillákból egyből óriásat varázsol:)(Avon super full,a Color Trendes is..)

a szemhéjtus se rossz csak beleszárad..(de lehet az én hibámból,bár 3 -mat nem hiszem..)

2010. júl. 6. 13:07
 24/39 A kérdező kommentje:
nekem most SuperSHOCK Black + SuperCurlacious Black Diamond jön... nagyon kíváncsi leszek rá, hogy milyenek, elég jó véleménnyel vannak ezekről a szempillaspirálokról.:))
2010. júl. 6. 13:31
 25/39 A kérdező kommentje:
mindenki kapott zöld kis kezet...:)))
2010. júl. 6. 17:47
 26/39 anonim ***** válasza:

a ColorTrend kétszinű szemhéjfestékeket imádom, nagyon jó párositások, jók a szinek, és tartósak, szeretem a mentolos szájfényeket, sokat próbáltam eddig, de az avanos a legjobb, tusfürdőket is szerettem, de már nem rendelek mert mindig kifogyott, mig a következő megjött, igy most csak néha rendelek, szempillaspirálom is van ilyen Avon super full, ez a kedvencem, mozgathatófejű, nem csomosodik, tartós; a parfümöket is szeretem, vannak ezek a golyos rolok, először mindig azt rendeltem mert nagyon olcso és ha nem tetszik az illata akkor nem rendltem meg a parfümöt.

Összeségében én szeretem az Avon termékeit, megvagyok elégedve velük, eddig még nem csalódtam egyetlen általam megrendelt termékükben sem, talán azért mert mindig nagyon alaposan és megfontolltan választok és rengelek, mert mégiscsak látatlanban vásárolunk.

2010. júl. 8. 19:51
 27/39 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, azok jó szempillaspirálok!!! Viszont a magnifyt ki ne próbáld, nagyon rossz..
2010. júl. 8. 19:55
 28/39 anonim ***** válasza:
Nekem is a sminkcuccaim mind AVONból vannak. én nagyon szeretem és megvagyok vele elégedve. Anyum a samponokat, tusolózseléket, testápolókat, arc/kéz krémeket, parfümöket onnan vásáljuk. Én szeretem, eddig semmi panasz nem volt rá :)
2010. júl. 8. 20:07
 29/39 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, akármit rendelt eddig, semmibe se csalódtam. A kedvenceim a szempillaspirálok:).

14/L

2010. júl. 8. 20:49
 30/39 anonim ***** válasza:
Én tökéletesen megvagyok elégedve az AVON termékekkel! Nagyon sok smink cuccom van, parfűmökből a drágábbak, de isteniek! Egy gond van az AVON-nal, hogy mindig van valami jó benne, aminek nem tudok ellenállni és muszáj megrendelnem!:P
2010. júl. 8. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!