Mi a véleményetek az AVON termékeiről? ( ( kérdések ) )
Rövid közvélemény kutatást szeretnék arról, hogy kinek milyen termékek jöttek be és miért.:))
Mennyire szoktatok aktívan rendelni egy kampányon belül?
Előnyben tartjátok a Rossmann vagy a DM termékeit, mint az AVON-t, ha igen miért? Mi azokban a termékeknek a márkája?
Teszem fel pl.: Essence, Miss Sporty, Balea, Isana stb.stb.
Oriflame szerintetek miben és mennyire másabb az AVON termékcsaládjaitól? :)))
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat
Ui.: Írjatok nemet , és kort. :)))
18/L
nekem eleve az aranyozottak nem is tetszenek:D
nagyon ezüstpárti vagyok.:D
igent ez a cukrost tusfürdőt mondták nekem is, hogy sokan kedvelték, és kivonták, de lehet éppen azért, mert új csomagolást kap.:)))
Szerintem jó minden az Avonban..
a szemceruzájuk puha,igaz ez is elfolyik , meg kenődik,de ilyen melegbe mi nem..?!
a szempillaspirál is jó,önbizalomhiányos kis szempillákból egyből óriásat varázsol:)(Avon super full,a Color Trendes is..)
a szemhéjtus se rossz csak beleszárad..(de lehet az én hibámból,bár 3 -mat nem hiszem..)
a ColorTrend kétszinű szemhéjfestékeket imádom, nagyon jó párositások, jók a szinek, és tartósak, szeretem a mentolos szájfényeket, sokat próbáltam eddig, de az avanos a legjobb, tusfürdőket is szerettem, de már nem rendelek mert mindig kifogyott, mig a következő megjött, igy most csak néha rendelek, szempillaspirálom is van ilyen Avon super full, ez a kedvencem, mozgathatófejű, nem csomosodik, tartós; a parfümöket is szeretem, vannak ezek a golyos rolok, először mindig azt rendeltem mert nagyon olcso és ha nem tetszik az illata akkor nem rendltem meg a parfümöt.
Összeségében én szeretem az Avon termékeit, megvagyok elégedve velük, eddig még nem csalódtam egyetlen általam megrendelt termékükben sem, talán azért mert mindig nagyon alaposan és megfontolltan választok és rengelek, mert mégiscsak látatlanban vásárolunk.
Én nagyon szeretem, akármit rendelt eddig, semmibe se csalódtam. A kedvenceim a szempillaspirálok:).
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!