Először szeretnék tip zselés körmöt csináltatni mivel nagyon pici körmeim vannak.
○Lehet a tip zselés köröm is hegyes formájú nem túl nagy?(s-M méretre gondoltam)
○Bármilyenre díszitheti a körmös ha szedek le a netről képet,megtudja olyanra vagy hasonlóra csinálni?
2011. máj. 2. 21:58
1/7 anonim válasza:
Jaj ha hegyeset akarsz akkor semmiképpen se engedd hogy tippeset csináljanak,mivel ha összereszelik hegyesre a tippet akkor ocsmány lefelé kunkorodó karvaly formályú lesz. Épített körmöt csináltass!
2011. máj. 2. 22:25
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,csak az a baj hogy nagyon lerágom és nem tudom megcsinálnák-e az építettet szerinted?!
2011. máj. 2. 23:14
3/7 anonim válasza:
én is köröm rágos vagyok,nekem eddig épített zselés jött be,viszont elöször ne a divatosabb körmöt kérd mert hozzá kell szokni hogy van körmöd.link : [link]
2011. máj. 3. 09:30
4/7 anonim válasza:
Rágott körömre inkább építtess, mert a tipnek kell felfekvési felület, ami rágott körmön legtöbbször nincs. a második kérdésre válaszolva: Igen, ha viszel képet, ami jó minőségű, és aprólékosan látszik rajta minden, akkor meg lehet csinálni kép alapján is. De ha rám hallgatsz, és jó a körmösöd, akkor mond neki, h a képhez hasonlót csináljon, és sokkal szebb lesz a végeredmény.
Egy műkörmös.
2011. máj. 3. 11:11
5/7 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van, elsőre ne csináltas stilettot, mert hozzá kell szoknod a műkörömhöz. Volt egy vendégem, aki két nap után jött vissza, hogy reszejkem kisebbre az S-es kocka franciáját, mert nem tud felöltözni vele :P
2011. máj. 3. 11:16
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
annyit szeretnék még,hogy az 's'-es méret kb hány cm a körömágytól,mert néztem képet a nagyságokról de én nagyon kicsinek találom :S (:
2011. máj. 3. 22:11
7/7 anonim válasza:
Ez így konkrétan nincs meghatározva hogy mekkora az s méret ugyanis ez attól függ hogy milyen sablont használ a körmösöd.Van ahol rövidebb van ahol hosszabb és van hogy számok jelzik. A hossz még úgy is csalóka lehet hogy mennyire van kinnt vagy bennt a körömágyad az ujjbegyedhez képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!