Halloweenra extra hosszú műköröm? Ki lehet utána bírni vele 1 hetet?
Megyek egy nagyon nagy partyba ahol minden évben a legjobb an beöltözött emberek egy csomó ajándékot kapnak... és már van egy nagyon tuti jelmezem de kitaláltam h kéne hozzá vmi brutális köröm ami mindnekit ledöbbent :) Vmi extra hosszú, hegyes, zöld v fekete...
Van 1 kedves barátnőm aki szinte ingyen megcsinálná nekem. Ő aznap megcsinálná csak sajna ő jövő héten elutazik, úgyh nemtudom hogy szedem le. Azt mondja, hogy magamnak nem nagyon tudom leszedni, max lereszelni, ami meg több napig tartana... Szerintetek túlélhetek vele 1 hetet a gimiben? :D V mondjak le róla. Esetleg magamnak is le tudom vhogy szedni?
3 centissel még simán boldogulok, bár már néha fájdalmas, igaz nekem saját körmöm, de gondolom a mű is húzza/nyomja azért rendesen.
Ez még annyira nem is brutális, szóval gondolom nagyobbat szeretnél, azzal megőrülsz 1 hét alatt tuti, mert mindenben akadályoz, még a vécézésben is:D Inkább ne, vagy valami leszedhetőt szerezz be.
ma 21:46: hát nemtudom igazából hány cm-est akarok attól függ mi a max :)
azt nemtudom, hogy akiknek folyton ilyen van, az is él vhogy, csak megbírom oldani... v nem?
ma 21:47:
majd megkérdem a barátnőmet, hátha tud vmit, csak azt nem akarom h leötrjem a körmöm v h iszonyat bénán levagdossam. mindenesetre ő azt mondta h a helyemben ő kívárná az 1 hetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!