A franica manikür és a műköröm között nagy az eltérés?
Francia manikűr: a körmödet formázzák, szép ívűre reszelik, és a bőrt, ami ránőtt a körmödre, egy speciális olajjal eltávolítják.
Műköröm: műköröm alapanyaggal (zselé vagy porcelán) megerősítik vagy meghosszabbítják a saját körmödet, ezáltal erős és esztétikus lesz.
Körmös vagyok, kérdezz nyugodtan
"Francia manikűr: a körmödet formázzák, szép ívűre reszelik, és a bőrt, ami ránőtt a körmödre, egy speciális olajjal eltávolítják." - ez még csak sima manikűr, a francia lényege abban van, hogy a végén kap egy sor halvány rózsaszín lakkot, a körömvégeket pedig fehérre festik.
A műköröm lehet tippes, vagy zselés, porcelán - ez utóbbiakat "építik". És műköröm is ápolható francia manikűr-módszerrel :)
Ne haragudj, de nem értelek. Műkörmöt szeretnél vagy csak manikűrt? Az előbb leírtam mi a különbség.
Első voltam
Érdekes műkörmös vagy, a francia manikűr nem a klasszikus rózsaszín köröm fehér véggel?
Ezt lehet saját, vagy műkörömből is, viszont sokkal hamarabb (1 hét) lepattogzik a sajátodról, a műkörmön gyakorlatilag bármeddig fentmarad, csak azt 3 hetente kell feltöltetni.
Kedves utolsó!
Ami írtál, az a francia lakkozás. Csak hogy megint "érdekes dolgot írjak:
Francia manikűr: saját köröm formázása, letapadt körömbör leoldása (ellentétben a hagyományos manikűrrel, ahol levágják a felesleges bőrt áztatás után)
Francia lakkozás: saját köröm lakkozása halvány rózsaszín lakkal, majd a köröm végét fehérre festik.
Francia műköröm: a körömágyra halványrózsaszín vagy színtelen zselét (ha szükséges körömágyhosszabbító
Bocsi véletlenül küldtem el. Szóval:
Körömágyhosszabbító zselé, és a köröm végére pedig fehér kerül.
Ha ez is hülyeség, légyszi javíts ki.
Milyen jó, mikor a szakembert okatatják ki a hozzá nem értők...
A francia LAKKOZÁS és a francia MANIKŰR marhára két különböző dolog.
Egy másik műkörmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!