Mi a véleményetek az AVON termékeiről? ( ( kérdések ) )
Rövid közvélemény kutatást szeretnék arról, hogy kinek milyen termékek jöttek be és miért.:))
Mennyire szoktatok aktívan rendelni egy kampányon belül?
Előnyben tartjátok a Rossmann vagy a DM termékeit, mint az AVON-t, ha igen miért? Mi azokban a termékeknek a márkája?
Teszem fel pl.: Essence, Miss Sporty, Balea, Isana stb.stb.
Oriflame szerintetek miben és mennyire másabb az AVON termékcsaládjaitól? :)))
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat
Ui.: Írjatok nemet , és kort. :)))
18/L
Mik azok a termékek, amiket drágának tartasz?:))
Én is amúgy a testpermetek imádom...:D... sokan a szempillaspirálokra is esküsznek, hogy a legjobb
(( majd csütörtökön kiderül, rendeltem kettőt:D ))
igen igen a sminktermékcsalád nagyon jó többször vannak akciózva + sok kozmetikus, sminkes is használja...:))
Color Trend terméket szoktatok rendelni? :))
Amúgy a kiküldéssel kapcsolatos probléma valóban sokakat megtéveszt, mert "félnek" , hogy nem kapják meg a megrendelt termékeket biztonságosan, de megkapják, nagyfokú figyelmet fordítanak rá, meg a postakocsi is biztonságos. :))
en nagyon szeretem az avon termekeket.parfumot,sampont sminket, mindent olyat hasznalok.
de viszont lenne egy krdesem.ideal shade alapozo jo?es a color trend?
én eddig a Color Trend kétszínű szemceruzáját próbáltam ki... nekem fekete-barna van, és nagyon szeretem, mert puha, és tartós. :))
Kipróbáltam már a Miss Sporty-t is, én nem voltam vele megelégedve, viszont ez a szemceruza, tényleg szemcerka.:)))
Tovább szeretem a Color Trend szájfényeket is, olyan kellemes illatuk van. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!