Ajak piercing? Nem általános kérdések.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyet: [link]
Az egyáltalán nem érdekel hogy mennyire fáj, meg hol csináltassam, stb. Meg tudom oldani, a fájdalomtól meg nem félek. Viszont..
Ha 1-2 év múlva kivenném mert hogy nem kell, akkor megmaradna a helye, vagy összeforrna?
Esetleg van olyan, aki csináltatott az ajkába hasonlót és megbánta? Igazából ettől félek a legjobban :/ Oké hogy most nagyon tetszik, és tudom hogy imádnám ha lenne egy olyanom, de pár év múlva meg ha megbánom.. :S
17/l
2011. aug. 22. 10:01
1/7 anonim válasza:
Ha kiveszed, beforr, de a helye látszani fog, egy kis pötty mindig maradni fog utána
2/7 A kérdező kommentje:
az igazából nem zavarna. az nem lenne jó ha a lyuk maradna ott :)
2011. aug. 22. 10:10
3/7 anonim válasza:
Az ilyen piercingeknek a gyógyulási idejük ált. 4,6 hét, tehát ha te kivennéd úgy 2hét múlva elég nagy lenne a valószínűsége, hogy beforr. Nekem is van már több mint 1,5 éve és nem hiszem, hogy megfogom bánni, bár nekem a ajkam közepén van. Ha azt akarod, hogy ne nöljön be akkor ajánlatos venni un. "láthatatlan" piercinget és azt berakni. Ha ez neked nem jó akkor a beforrást úgy is megtudod akadályozni, hogy naponta 6, 7, 8 órára azért raksz valami piercinget a lyukba.
4/7 anonim válasza:
Szerintem piercinget csak az vállaljon, aki tisztában van a következményeivel! Ugyanis igenis ott marad a helye. A lyuk összeforr, de a szúrás helye örökre ott marad.
5/7 anonim válasza:
Én azt olvastam itt GYK-n hogy valakinek is volt ilyen piercingje,kivette és 3 évig nem rakta vissza,és 3 után is simán bele tudta tenni :O tehát nem forrt össze :3
6/7 anonim válasza:
Szia! A szúrás nem fáj, legalábbis ahol én csináltattam, nem fájt. Nekem ki kellett vennem, 3 hét után, de szinte nagyítóval látni csak a helyét (bár én kentem sebkezelővel, és heg eltüntetőm is van, állítólag teljesen elfogja tüntetni). Ha most így vagy vele, hogy lehet, hogy megbánod, akkor bele se kezdj!
7/7 anonim válasza:
Nekem 4 évig volt, utána kivettem, de nem forrt be.
Nekem nem is az volt hogy meguntam vagy nem tetszett már, hanem tönkretette a fogaimat, mert hozzáér, nagyon nem ajánlom emiatt senkinek. Inkább csináltass az orrodba vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!