Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan szokjak le a sminkelésről?

Hogyan szokjak le a sminkelésről?

Figyelt kérdés
Mostanában eléggé elkezdett zavarni hogy állandóan sminkelek, holott már nem szükségses mivel az arcbőröm sima, nincsenek bőrhibáim, régen aszimmetrikus volt a szemöldököm de azóta sokat változott és most már az is szép lett,ráadásul már a szempillaspirált is egyre gyakrabban használom pedig eleve hosszú fekete pilláim vannak de valahogy mégsem tudok róla leszokni
2018. aug. 25. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értettem te alapjáraton szép lány vagy, és meg vagy elégedve az arcoddal, igaz?

Elmesélem én hogyan "szoktam le"

Nos, nekem nincs szép arcbőröm (miteszeres, néhol pattanásos stb) és nem is voltam megelégedve az arcommal smink nélkül. Minden nap kisminkeltem magam, egy időben műszempillát is ragasztottam föl amikor csak kisminkeltem magam. Aztán egy nap "belefáradtam", meguntam. A szempilláim egyenesek, mint egy tű, a szemöldököm hiányos (olyan ügyes voltam hogy olyan formára szedtem amilyet akartam, nem pedig olyat, amilyen természetesen). Ezek után kezdtem megbékülni magammal, az arcommal. Azért is szoktam le róla, mert csak a baj volt vele, időigényes, elkenődik, vigyázni rá, és a többi... mondjuk az is segített a dologban, hogy lett fufrum, és az elveszi a hangsúlyt a szememről. Azóta csak púdert használok, hogy ne legyen fényes a bőröm, meg kihúzom a felső szempillavonalam halványan. Egyébként szeretek sminkelni, csak macerás, és elveszi a kedvem. Ezért általában alkalmakkor sminkelek erősebben, meg ha tényleg van hozzá kedvem.

Te is használj egyre kevesebbet, időről időre, és hidd el, meg fogok szokni, és megszereted :)

2018. aug. 25. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Nem különösebben értem mi a bajod, mert írtad, hogy nem tudsz róla leszokni. Akkor viszont gondolom szeretsz sminkelni. Ha szereted csinálni akkor csináld, nem baj ha anélkül is szép vagy, ha szereted csinálnj. Ha meg nem, akkor egyszerűen reggel felkelsz lemosod az arzod, elrendezgeted magad és kész vagy. Mehetsz is, de ha kifejezetten szereted csinálni akkor semmi értelme abbahagynod.
2018. aug. 25. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Én is hasonló helyzetben voltam mint te.Alapvetően szép az arcom,szinte sosem voltam pattanásos,a szemöldökömet is csak néha kell meg igazítani,a szempilláim nagyon hosszúak és göndörek..De tetszett a sminkelés és egy időben nagy ráálltam,hogy bárhova mentem mindig kisminkeltem magam..Aztán egyszer Egynap úgy ébredtem,hogy ma lusta vagyok kisminkelni magamat és úgy indultam el,meglepően sokan mondták,hogy milyen szép természetesen is az arcom..A sok pozitív visszajelzés pedig rá vett,hogy álljak le és ne sminkeljek.Azóta csak akkor sminkelek ha bulizni megyünk,és sokkal több időm lett.Menni fog neked is!😉
2018. aug. 25. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

En muszempillat hordok, de kicsit maceras es lehet atvaltok lash liftingre mert azt dorzsolni is lehet :)

En igy mar nem erzem szukseget, csak buliba teszek fel alapozot, de mar azt se tudom mert lebarnultam es nem jo az arnyalat, ujat meg nem akarok venni mert lassan vege a nyarnak es kopik majd a szinem :D

2018. aug. 25. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!