Hogyan szokjak le a sminkelésről?
Ha jól értettem te alapjáraton szép lány vagy, és meg vagy elégedve az arcoddal, igaz?
Elmesélem én hogyan "szoktam le"
Nos, nekem nincs szép arcbőröm (miteszeres, néhol pattanásos stb) és nem is voltam megelégedve az arcommal smink nélkül. Minden nap kisminkeltem magam, egy időben műszempillát is ragasztottam föl amikor csak kisminkeltem magam. Aztán egy nap "belefáradtam", meguntam. A szempilláim egyenesek, mint egy tű, a szemöldököm hiányos (olyan ügyes voltam hogy olyan formára szedtem amilyet akartam, nem pedig olyat, amilyen természetesen). Ezek után kezdtem megbékülni magammal, az arcommal. Azért is szoktam le róla, mert csak a baj volt vele, időigényes, elkenődik, vigyázni rá, és a többi... mondjuk az is segített a dologban, hogy lett fufrum, és az elveszi a hangsúlyt a szememről. Azóta csak púdert használok, hogy ne legyen fényes a bőröm, meg kihúzom a felső szempillavonalam halványan. Egyébként szeretek sminkelni, csak macerás, és elveszi a kedvem. Ezért általában alkalmakkor sminkelek erősebben, meg ha tényleg van hozzá kedvem.
Te is használj egyre kevesebbet, időről időre, és hidd el, meg fogok szokni, és megszereted :)
En muszempillat hordok, de kicsit maceras es lehet atvaltok lash liftingre mert azt dorzsolni is lehet :)
En igy mar nem erzem szukseget, csak buliba teszek fel alapozot, de mar azt se tudom mert lebarnultam es nem jo az arnyalat, ujat meg nem akarok venni mert lassan vege a nyarnak es kopik majd a szinem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!