Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves vagyok es a sminkelésr...

14 éves vagyok es a sminkelésről lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

14 vagyok, most megyek 8.-ba. Rájöttem, hogy sokkal szebbnek érzem/látom magam sminkkel. Gondolok korrektorra, puderre, spiralra, meg ajakapolokra. Van, hogy meg a pirositot is szeretem. Suliba eddig nem hasznaltam szempillaspiralt, de 8.-ban mar szeretnek. Sok helyen olvastam, hogy a puder es a pirosito nem tesz jot. Legyszives ertelmes valaszokat irjatok, hoy szerintetek jovore korrektort, spiralt es ajakapolot hasznaljak, vagy hasznalhatok pudert is? (Szebbnek erzem magam) elore is koszonom!

(L)

2016. júl. 29. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
a sminkelésben nincsenek szabályok, úgy hordd ahogy neked tetszik!
2016. júl. 29. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

A pirosito iskolaba nem valo, alkalomra belefer. A tobbit szerintem igy 14 evesen nyugodtan hasznalhatod :)

A puder valoban nem tesz jot, viszont ha nincs idod folyton igazitgatni, ujrakenni a korrektort, akkor erdemes lefixalnod vele. Igy akar egesznap kitart, mig a szimpla korrektor kb.3 ora mulva, plane melegben teljesen "eltunik" joforman. En azt tudom tanacsolni, hogy minel kevesebbszer hasznald, mert hosszu tavon tenyleg arthat. Viszont ha van par csunya pattanasod, azt nyugodtan elrejtheted vele, csak pl.alapozot ne hasznalj meg, ne kend be az egesz fejed. A szempillaspiral es ajakapolo mehet nyugodtan :) (persze utobbibol csak szintelen, esetleg halvany szajfeny, a ruzsnak szinten nincs keresnivaloja egy 14 evesen)

2016. júl. 29. 14:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy vegre ertelmes valaszokat kapok! Ment a zold kez. Pirositot nyaron amugyse szeretnek (mert ilyenkor van, hogy pirosasabb az arcom) telen akkor csak alkalmakkor fogok :) korrektort egyebkent altalaban csak szem ala teszek, ha karikas (mert nekem csak ritkan pattanasos az arcborom, szerencsere). Iskolaba ruzst nem terveztem :D
2016. júl. 30. 11:35
 4/4 Givin' Answers válasza:

Egy tip:

Igyál naponta 2-3 liter vizet (nem számít a leves meg ilyenek), és viszonylag hamar el fognak tűnni a karikák (persze az is lehetséges, hogy nem alszol eleget, de a karika csak akkor alakul ki, ha kevesebb mint 7 órát alszol.).

2016. aug. 4. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!