Hogyan tudom lebeszélni a 16 éves fiamat a sminkelésről?
Nem lehet hogy valami furcsa társaság tagja?
De az se mindegy milyennel sminkeli magát!! Mármint milyen színnel.
Dehogy is! Ma már elvárás szinte! Ne beszéld le! Hadd legyen menő, ne ilyen kis mamatütyünek látsszon!
Ha olyan stílusú, akkor azoknak a lányoknak, akinek ő tetszeni akar, muszáj. Fekete szemfesték, hajvasalás, körömlakk.Társadalmi elvárás. A lányom osztályában a koleszos fiúknak a koleszos lányok minden reggel kivasalják a hajukat. A fiúkét.A menőcsávok, akik a legnépszerűbbek, feketére lakkozzák akörmüket. Hadd csinálják, inkább most, mint 40 évesen!
Ő tudja, mi a népszerű.
Le fognak engem itt pontozni, de kérdezz meg néhány tineéves lányt, hogy náluk sminkelnek-e, mert igen.
De ne a mami szoknyáján ülőseket, hanem a népszerűeket.
Nézd meg a népszerű tini-zenekarokat a MTV-n!Éc néhány tiniműsort, és megnyugszol. Ez teljesen normális manapság, sőt, nagyon trendi. Reméljük, nem tart örökké.
(haggyad, csak felesleges feszültséget szítassz, úgyis olyan "Önálló személyiségek, személyiségi jogokkal" ilyen korban.) [link]
Nézd meg az osztálytársait! Meglátod!
Menj el suliba, de feltűnés nélkül!
Aki szolidka, az sokszor szégyellős, vagy kevéssé népszerű a lányoknál még ebben a korban.
Ilyenkor nagyon fontos a külső még, és a stílushoz tartozás. És ehhez bizony sminkelni kell. Én is meghökkentem először, de igaz. A lányom se járna festetlen gyerekkel.
Hidd el, ő jobban tudja, mit esznek a nők.
Én teljes mértékbenm megértem az aggodalmadat!Az én fiam is most lesz 16 éves,(és elég népszerű)de szerencsére ez eddig nem jutott az eszébe!Sőt a hajvasalástól kimondottan irtózik,mert szerinte nem férfias!Sok haverja jár fel hozzánk,de egyik sem sminkeli magát!Lehet,hogy én vagyok maradi(pedig csak 35 éves vagyok),nem tudom de szerintem nem természetes ha egy fiú kifesti magát!
Nézz körül a barátai körébe,hátha kapsz rá magyarázatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!