Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudom lebeszélni a 16...

Hogyan tudom lebeszélni a 16 éves fiamat a sminkelésről?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött az egész. Már vagy százszor elmondtam neki, hogy csak a lányok festik magukat! Nem hallgat rám, azt mondta, hogy a iskolában is ez a trend a fiatalok között, ő sem akar lemaradni. Én még soha sem hallottam arról, hogy pasi sminkelné magát. Talán én vagyok nagyon lemaradva? Nem hinném..
2009. márc. 23. 11:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
51%
ha feketét használ akkor meg értem de ha színest az már gyanus!! Milyen színt használ mit értesz sminknek ? Puder is van rajta?
2009. márc. 25. 18:39
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondolt senki, hogy az elmúlt 80 évben a nők rengeteg mindent átvettek a férfiaktól? Rövid haj, nadrág hogy csak ezeket említsem.Valamit már a férfiak is átvehetnek! Ha csak a szemét húzza ki ceruzával, az nagyon jól áll a fiúknak is! Régen a közel keleti országokban is festették a szemüket a férfiak. Mellesleg ez nekem jobban tetszik, mint az ápolatlan külső...
2009. márc. 25. 22:00
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
A nők már annyi mindent átvettek a férfiaktól... Egy helyes fiúnak a szem kihúzása nagyon jól tud állni! Egyébként egy verekedős, focizó, fiúsan öltöző lány miért nem aggaszt senkit?
2009. márc. 25. 22:04
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ez most a trendi a fiúknál is. Hagyd hagy csinálja úgyis megúnja egyszer, ne akard lebeszélni. Ha nevetséges lenne biztos nem csinálná. Én anno fiús cuccokba jártam , csak nadrágba szakadtan, meg acélbetétes Martens bakancsba. Csak annyit mondtak mindig a szüleim nem járnál egy kicsit nőiesebb ruhákban? Nem!!!!

Aztán eltelt egy kis idő és teljesen normális, nőies nő lettem. Férjjel, 2 gyerekkel, diplomával.

Minden korszaknak megvan a maga sajátossága, legyél jófej anya, egyébként úgysem tudnád lebeszélni róla , legfeljebb a suli wc-ben kenné magára és megromlana a viszonyotok.

2009. márc. 26. 14:35
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy cikk a metroszexualitásról,olvasd el,szerintem megéri:)

[link]

Nemtudom hányadik hozzászóló voltam,de most ez a típus jön be a csajoknak,de tényleg.Gondolj bele,hogy ezek a srácok nemcsak a társaik,hanem egyben a barátaik is lesznek a lányoknak(persze egy muszklis macsó is lehet),de a metrok érzékenyebbek sokkal.Személy szerint én is imádom őket,sokkaljobban mint a férfias férfiakat,mert ők(mmint a metrok),jobban hasonlítanak egy lányra lelkileg,tehát könnyebben tudom nekik elmondani magam és ő jobban reagál:)

Amúgy örülhetsz szerintem,önnyebb neki ajit is venni,egy csinos márkás póló,egy conv.tornacsuka, vagy egy kis púder,smink és kész is...olyan mintha lenne egy lányod is egyben de mégis a fiad és nehogy azthitt,hogy meleg lett,de a cikk után mindent érteni fogsz:D

2009. márc. 26. 14:49
 26/45 timido ***** válasza:
63%

Elolvasgattam a kommenteket, és most én is írok. Én is 16 ÉVES vagyok! és LÁNY.

Ahova én járok gimibe EGY FIÚ SEM sminkeli magát. Szerintem baromi visszataszító, ha egy fiú kihuzigálja a szemét. Én eddig akit láttam, hogy kihúzná a szemét, az metálos, full fekete fiúk voltak, vagy emók. Nekem barátnőm megjegyezte, hogy "nézdmáá szerinted azon a fiún púder van???" én a hanglejtéséből azonnal vettem a lapot, hogy nem tetszik neki. Sőt egyetlen egy barátnőmnek nem tetszik ez a kihúzott szem. KIVÉVE azoknak, akik ilyen metálosak, feketék, vagy emók. Tehát én azt tanácsolom, hogy beszélj a fiaddal, hogy kikkel van, kik festik magukat, és hogy hol van ennek a gyökere.

A hajegyenesítéssel semmi gond, mert az akár lehetne természetes is, hogy olyan egyenes a haja, például most nagyon elterjedt fiúk körében, az hogy oldalra van fésülve a frufru, és az van kiegyenesítve. Hátul pedig természetesen rövidre van vágva.

Tehát szerintem beszéld meg vele, feltétlen szükséges-e a festék, Persze csak finoman, kezdj el beszélgetni, milyen az iskola, vannak e barátai, milyen zenéket szeretnek, meg ilyenek.

Tehát az, amit előttem leírt pár anyuka, hogy a lányának ez jön be, hogy festék, fekete körmök, meg nem tudom még mik, akkor én erre egy élő példa vagyok, hogy szerintem meg nagyon kiábrándító. Ez nem azért van, mert én ilyen plázaleányzó vagyok, meg rózsaszín műkörmös, hanem egyszerűen nekem nem jön be, és még sok más ismerősömnek/barátnőmnem nem. De ha arrafelé ez most menőnek számít, hát akkor majd idővel elmúlik.

Remélem senkit nem bántottam meg. :)

2009. márc. 26. 16:33
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
XIV Lajos is púdereztetett, festetett, manikűröztetett, csipkét hordott meg parfümöt. Nem olyan példa nélküli ez a divat a világtörténelemben.
2009. márc. 26. 17:47
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a volt élettársam 29 éves férfi és énektanár középiskolában, és alapozót használ.Persze nem feltünő, csak egy kis színt ad a bőrének.Én nem látok benne semmi kivetni valót, bár azért festeni nem festené magát.
2009. márc. 27. 13:10
 29/45 anonim ***** válasza:
32%
szerintem transzvesztita vagy homoszexuális.
2009. márc. 29. 11:17
 30/45 anonim ***** válasza:
88%
hát nem tudom..., itt többen írjátok, hogy ma már elvárás, hogy egy fiú is sminkelje magát, meg hogy mindenki festi magát a suliban... én középiskolai tanár vagyok egy megyeszékhelyen, de a mi sulinkban még nem láttam egy fiút sem sminkben...
2009. márc. 29. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!