Hogyan tudom lebeszélni a 16 éves fiamat a sminkelésről?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött az egész. Már vagy százszor elmondtam neki, hogy csak a lányok festik magukat! Nem hallgat rám, azt mondta, hogy a iskolában is ez a trend a fiatalok között, ő sem akar lemaradni. Én még soha sem hallottam arról, hogy pasi sminkelné magát. Talán én vagyok nagyon lemaradva? Nem hinném..2009. márc. 23. 11:18
41/45 anonim válasza:
Mivel nem írt még senki olyan aki "kihuzigálja a szemét" és fiú ezért megteszem én. Nos, leszögezném, hogy nem vagyok homár, féléves kapcsolatom van jelenleg LÁNNYAL, metroszexuális sem éppen és még az EMO láz előtt kezdődött mindez. Írták itt sokan, hogy az EMO-k festegetik csak magukat. :D Nos ez tévhit, ez, a mostani "EMO" dolog nemrég (1 éve kb) terjedt el M.o.-n. Akik sminkelik magukat: Goth-ok, Death Metálosok, emo-k, meg persze akinek még bejön. Akik ezen stílusok belül mozognak (lányok) azoknak minimum 90%-ának bejön ha egy fiú sminkeli magát. Mondjuk én csak fekete szemcerkát használok, néha fehér alapozót, meg fekete körömlakkot. Ha a fiad nem feketét használ akkor bizony fűthet rendesen. :D Bár ha feketét használ sincs kizárva, hogy nem más mint az átlag. Ha feketében jár..mármint ruhában..akkor stílusához tartozik. =) Vagy milyen zenét hallgat a fiad? :D Végülis már nagyon sok hülyeséget leírtam ide. Kérdezd meg tőle, hogy buuzi-e vagy. Az a legbiztosabb :D Nah jó amúgy nem mert megsértődik és nem fog hozzád szólni. Már ha gay, ha nem az akkor meg pofánröhög és közli, hogy kapjad be. :D Jólvan most elparasztosodtam, uhhogy ennyi voltam. Pá.
42/45 anonim válasza:
Szerintem hagyjad, majd magától leszokik róla :)
43/45 Aubrey* válasza:
Annyira szeretnék egy meleg barátot:D:D Az olyan aranyoos:) Lehet hogy meleg de lehet hogy csak azért sminkel mert mindenki ezt csinálja..:D
44/45 anonim válasza:
igen, mostanában tényleg divat a fiúknál a szemceruza, esetleg púder de csak elviekben. én még élőben nem találkoztam ilyen sráccal, bár sokan mondogatják hogy divat
45/45 Ciossa válasza:
Trend?Ez normális?
Most komolyan...?
Ne haragudjatok meg,de szerintem ez NEM normális,NEM követendő divat,és semmiképpen sem egy olyan dolog,amire BÜSZKÉNEK kell lenni.
Lehet,én vagyok nagyon begyepesedett,de én nem igazán nevezem onnantól férfinek azt a gyereket,aki sminkeli magát. (Kivéve,hacsak nem színházi darabban játszik,és erre kell.Vagy valami ilyesmi.)
A mi osztályunkban tuti nem maradna meg sokáig...:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!