Hogyan szokjak le a sminkelésről?
Figyelt kérdés
kialakult egyfajta függőség, a szomszéd kisboltig sem megyek el smink nélkül. engem nem zavar a napi rutin, de vannak emberek a környezetemben, akiket az őrületbe kergetek ezzel, pedig nem viszem tulzásba, csak sápadtnak, betegnek látom magam smink nélkül, haloványnak, üresnek. mit csináljak?2009. szept. 15. 00:57
1/8 anonim válasza:
ha téged nem zavar, akkor nem kell leszoknod róla. ilyen vagy, aztán ez van. ha már téged is zavar, akkor pszichológus tud segíteni, de a legtöbb ilyen kényszer nem keseríti meg az életet.
2/8 anonim válasza:
Korábban én is így voltam vele, minden nap elég erősen festettem magam. Aztán időhiány miatt szép lassan abbahagytam.
Ha néhány hétig kibírod, hogy nem sminkelsz, vagy kevesebb terméket használsz (púder, szempillaspirál, szájfény), akkor megszokod az új arcodat, és már az erősen sminkelt változat lesz idegen számodra.
3/8 anonim válasza:
igen az előző válaszolónak igaza van. Régebben én is többet sminkeltem magama suliba, de a munkahelyemen már nme lehet és mondjuk időm sincs annyi. én most már csak szemcerurát meg szempillaspirált használok, meg ajakbalzsamot. Így nem érzem magam "meztelenül". De ha téged nem zavar, akkor nem kell változtatnod.
4/8 anonim válasza:
én régen midnig 2kg alapozot raktam magamra erősen kifestett szemek rúzs meg minden :D utána már rám szoltak hogy nem kéne ennyire és mostanában már csak szemet huzom ki meg egy kis labello :) és igy is tök jo. persze ha bulizni megyek akkor egy kis alapozot és a szemem meg van csinálva szépen :D
5/8 anonim válasza:
Gondolj bele minden egyes alkalommal,amikor tulajdonképpen feleslegesen sminkelnél (kisbolt, suli, kirándulás/állatkert/vadaspark, stb) hogy nem a smink tesz teljessé, attól, hogy nincs, még nem leszel üres, mert ha az vagy, akkor sminnkel ugyanez a helyzet, csak eltakarod.
Nem a sminktől leszel jobb ember, az csak egy kis plusz a kinézethez, de ha nincs, akkor sincs semmi baj.
22/L
6/8 anonim válasza:
én is sminkelem magam mindenhová és mások kedvéért nem fogok leszokni róla ha én így érzem jól magam :)
7/8 anonim válasza:
Pl én nem vagyok egy divat meg smink majom,de alapozó nélkül kinem teszem a lábam az utcára.Szerintem ez annyit tud dobni az emberen.
8/8 anonim válasza:
Én is így voltam, aztán kipróbáltam, hogy minden nappal egyre kevesebb sminket tettem magamra. Először csak az alapozót hagytam el aztán a szemhéjfestéket stb. Most már smink nélkül sem idegen az arcom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!