Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan szokjak le a körömrágás...

Rami14 kérdése:

Hogyan szokjak le a körömrágásról?

Figyelt kérdés
Már nagyon regota ragom a kormom es most hogy mukormot akarok azt mondtak hogy nem tudjak raepiteni mivel nahyon pici.Probaltam mar h kivestem,mindenfele noveszto szerumokat de semmi,ugyanugy ragom.Van egy honapom hogy megnovesszem mivel megigertem a kormosnek hogy nem ragom.De meg ha nem is eagom akkor is olyan lassan nol.Segitsetek!!

2017. júl. 13. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
STOP IT!
2017. júl. 13. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem tudod megállni keress egy másik körmöst aki bevállalja mert nem lehetetlen.Akár kérdezz meg többet is telefonon ha személyesen cikinek érzed.

Addig is a tv nézéshz szotyizz vagy rágcsálj gyufaszálat, rágót....

Ha mégis nőni kezd akkor akár naponta többször is tisztìtsd meg körömkefével, hogy az alá került piszok miatt ne kezd piszkálni amitől ismét beszakadhat és lerágod.

2017. júl. 13. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen koromlakk, aminek undorito ize van, ha elkezded ragni a kormod, es patikaban lehet kapni. Nalam nem segitett valami sokat, de hallottam olyanokrol, akiknel hatott, lehet te is egy lennel koztuk :D
2017. júl. 13. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha beszakad akkor inkább reszeld le. És ne rágd. Tarts magadnál a neszeszerben reszelőt. Ricinusolaj,langyos víz, kis citromlé, ebben áztasd.

Amugy ha szépen kitudod festeni akkor fesd ki. És rágás helyett inkább csak gyönyörködj benne. Kicsit hülyén hangzik de én valahogy így nem rágtam a körmömet.

Csak ha lusta vagyok kifesteni akkor gyakran visszaesek.

A rossz ízű körömlakk cuccról én is hallottam már. Egy próbát az is megér.

2017. júl. 13. 22:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat..csak az a gond hogy hiaba festem ki ugyis leragom
2017. júl. 13. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Hordjál gyűszűt!
2017. júl. 14. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Kérj meg valakit, hogy irgalmatlan nagy sallert adjon ha látja hogy rágod. Vagy Menj el pszichológushoz.
2017. júl. 15. 09:06
 8/9 anonim válasza:
Én is küzdöttem ezzel, olyan 12 éves koromban. Nekem például a legjobb barátnőm segitett, sokszor adott tanácsokat. De volt hogy a nagynénémet, annyira bosszantotta hogy be borsozta a kezem, hogy véletlenül se rágjam a körmöm.
2017. júl. 15. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Fogadj egypár haveroddal egy sörben h hónao végéig ha kibírod akkor kaosz egy apróságot tőlük , ha nem akkor adod a sörüket :D (én is ezt csinálom most és működik eddig ;) gondolj arra h kidobsz pénzt az ablakon a körmeid miatt mások sörét fizetve)
2017. aug. 14. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!