Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudjam melyik alapozót...

Hogyan tudjam melyik alapozót kellene használnom?

Figyelt kérdés

16L

Eléggé kezdő vagyok e téren, mondhatni semmit sem tudok a sminkelésről. Egyedül szempillaspirált használtam eddig, mást nem is próbáltam.

Most viszont ki szeretném próbálni az alapozót és társait (korrektor, bronzosító... ) csak nem tudom melyiket. Boltokban ki lehet próbálni melyik megy a bőrömhöz vagy saccra kellene megvenni? Sosem vettem még:(

Ecsetből milyent kéne vennem, olyan szőröset vagy szivacsot? És melyik a legkönnyebben felvihető tus?

2017. dec. 18. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

ha lehet akkor ne egyedül menj. a nyakad színéhez kell mérni az alapozó színét. a színt meg legjobb természetes fényben megnézni. illetve a bőröd tónusát/árnyalatát is próbáld meg kitalálni(rózsásabb vagy sárgásabb).

Még a típus is fontos. ha száraz a bőröd és fakó, akkor olyat érdemes venni, amitől lesz egy egészséges fénye. Ha meg zsíros/problémásabb, akkor mattítót.

kezdetnek szerintem elég a szivacs. a tus meg olyan, hogy kinek mi válik be. szerintem kezdetnek a filceset próbáld ki.

Azt javaslom, hogy youtube-on nézegess videókat, amik kezdő sminkelőknek vannak, illetve pl karin dragosnak van egy sminksuli sorozata is. Szerintem az is tök jól össze van szedve, hogy mi mire való, hogy kell használni stb, mert ha leírjuk, akkor oldalakon keresztül lehetne magyarázni.

2017. dec. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!